2777
2789

سلام دوستان من یکی دو هفته پیش یه تاپیک زدم برای قرص ال دی که چاق میکنه یا نه دو هفتس تقریبا دارم میخورم سینه هام باد کرده گفتم بگم شاید به درد بعضی از دوستان بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزرگ کردن سینه به چه قیمت؟  میخوام صد سال سیاه سینه هام اندازه نخود باشن ولی اینجوری بزرگشون نک ...

من گفتم بعضی از دوستان پرسیده بودن جوابشون رو بدم چون خیلی تاپیک دیدم بی جواب بود در این مورد

عزیزم داری هورمون هات رو دستکاری میکنی . هزار و یک عوارض داره ، برای همه، نه برای بعضیا ، عوارضش ممکنه بعد از چندین سال نشون داده شه ، نکن اینکارو با خودت

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
عزیزم داری هورمون هات رو دستکاری میکنی . هزار و یک عوارض داره ، برای همه، نه برای بعضیا ، عوارضش ممک ...

برای جلوگیری چه کاری میشه کرد؟

آمپولم که میگن دیوار رحمو نازک میکنه

کاندومم که حساسیت زاس

😶

برای جلوگیری چه کاری میشه کرد؟ آمپولم که میگن دیوار رحمو نازک میکنه کاندومم که حساسیت زاس 😶

اصلا سراغش نرو ، حتی دلسوزی برای شوهرت نکن چون داری با سلامتیت بازی میکنی ، یا از یه کاندوم دیگه استفاده کنید که حساسیت نده یا طبیعی جلوگیری کنید

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.