2789
عنوان

اطلاعاتی ترسناک در مورد هوش مصنوعی💣🖐️👀 اونایی که میترسن نیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 4589 بازدید | 155 پست

من اصلا نمی‌ترسیدم فقط‌ نگران از دست دادن شغلم بودم در آینده 

ولی انقد که اینا هی بیانیه امضا می‌کنن‌و هشدار میدن و نامه سرگشاده به این و اون می‌فرستن دلهره افتاده به جونم 

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای واقعا چیز ترسناکیه ... دیدی اون کلیپ دختره عطسه میکنه میشه ترانه علیدوستی ....خیلی برای سیاست هم ...

واییییی اره😐

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

یه دوره ای هم خواهد رسید که اشرفیت انسانها تموم میشه. این قانونه و مدام چیزهایی منقرض میشن 

انسان داره خودشو با دستای خودش نابود میکنه

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

انسان داره خودشو با دستای خودش نابود میکنه

خب اینم قانونهای پشت پرده اس که ما خبر نداریم موجودات برتر از انسانها قدرت های بزرگتر خیلی چیزها رو نمیتونیم تحلیل کنیم چون ندیدیم ولی ممکنه وجود داشته باشه 

من اصلا نمی‌ترسیدم فقط‌ نگران از دست دادن شغلم بودم در آینده  ولی انقد که اینا هی بیانیه امضا ...

نامه ی چی؟؟؟؟تو ایران هم مگه میخواد بیان؟؟؟بعضیاشو حس میکنم دوس دارن بگن که ما هم بله...که مردم ازشون بترسن

یع فیلم دیدم ب اسم من مادر هستم(محصول استرالیا)

رباتی بود ک از یع دختر بچه نگهداری میکرد و اجازه نمیداد دختربچه از محیطی ک رباته ساخته بود بره بیرون. حالت آزمایشگاهی داشت محیطش. فیلمش عجیب غریب بود اصلا. ولی جالب بود..

حتی خود ربات با دختر کوچولو درس کار میکرد و ازش بصورت کاملااا الکترونیک امتحان میگرفت‌. یجوری بود. انگار زندگی دختره کاملا دست رباته بود.. و چ ترسناکه فک کردن ب این ک زندگی آدما بیفته دست ربات ها..

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨
فقط امضات👍👍👍👍👍

مچکرم💛

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

منکه اصلا فوایدش واسم مهم نیست چون بنظرم همونام مزخرفه اصلا فایده ای نداره  هوش مصنوعی کلا بیخوده نمیدونم چرا انسان انقد تنبله 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️ 💖