2777
2789
عنوان

بنظرتون جای من بودید با خواهرشوهرتون چیکارمیکردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 27 پست
ینی جایی دعوت شین برین صاحب خونه بخوابه شما بشنید ۲.۳ ساعت دیوار و نگاه کنید اهمیتی نداره؟

خواهر شوهری ک بیشعوره نه خودش برام مهمه ن رفتارش

میگم یعنی اصلا دایورتش کن ب ت....

بعدا تو هم همینقد تحویلش بگیر

ببخشید اتفاقه دیگه پیش اومده مساله ایی نیستش که بخوایید بزرگش کنید! فک کنید رفتید خونه مادرتون خواهرتون خوابش میومد رفت خوابید واقعا ناراحت میشدید؟!

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتار لوس و کودکانه‌رو کنار بذاریم بنده خدا خواهرشوهرت یکم بزرگ شو‌ گلم 

چقد جالب 😂شما باشی جایی دعوت شی بری بعد بخوابن  و تو بشینی ۲.۳ ساعت درو دیوارو نگاه کنی ناراحت نمیشی؟؟؟؟چقد منطقی چقد عاقلللل چقد بزرگ افرین

مامان ابرا و آرهان 😍🥰
ینی جایی دعوت شین برین صاحب خونه بخوابه شما بشنید ۲.۳ ساعت دیوار و نگاه کنید اهمیتی نداره؟

هبچی بهت نگف همینجوری یهو رف خوابید من باید بم بگم فلانی خ خوابم میاد بیا باهم بخواییم اینجوری میگم برو عزیزم بخواب ولی یهو بره بیخبر ناراحت میشم خونه مادرشه خونه خودش ک نیس ولی برو با گوشیت فیلم ببین

هبچی بهت نگف همینجوری یهو رف خوابید من باید بم بگم فلانی خ خوابم میاد بیا باهم بخواییم اینجوری میگم ...

ن مامانش گف فیلم ببینید چایی بیار بشینید اونا رفتن اونم رف خوابید . من نشستم تنها بعدشم کلا همینه همیشه بی احترامی میکنه اولین بارش نیس

مامان ابرا و آرهان 😍🥰
ن مامانش گف فیلم ببینید چایی بیار بشینید اونا رفتن اونم رف خوابید . من نشستم تنها بعدشم کلا همینه هم ...

خب ولش کن اگر ازدواج نکرده بیخیالش بچس ولی من خودمم ناراحت میشما اینجوری ب مادرشولرم میگم اره فلانی رفت خوابید یجوری ب مادرشوعرم میگفتم 

شاید بیچاره نتونسته تحمل کنه صب زود بیدار شده یا کلا شاید سردرد داشته رفته خوابیده حتما هم فک کرده شما شب اونجا میمونید فک کرده براتون عادیه که زودتر بخوابه ، شما هم اگه دوست نداشتید همون لحظه قبل اینکه بخوابه میگفتید با اجازتون منم برم خونه یه اژانس میگرفتید برمیگشتید

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
چقد جالب 😂شما باشی جایی دعوت شی بری بعد بخوابن  و تو بشینی ۲.۳ ساعت درو دیوارو نگاه کنی ناراحت ...

عزیزم میگی بهشون بگم که ناراحت شدم

خب وقتی کار پیش اومده چیکار کنن؟

خواهرشوهرتونم وقتی خوابید خودت پا میشدی میومدی خونت

نهایت میپرسن چرا رفتی اونموقع دلیلشو میگفتی 🌸🌸

دفعه‌ی بعد هم اگر دوباره ماجرا تکرار شد دیگه دعوتشونو قبول نمیکردی 🌸🌸

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱

تو هم دختر اونا محسوب میشی ، بعد هم ساعت یازده شبه 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.