2777
2789

دوستان وقتی دلار بره بالا بهای شرکت ها و...بورس هم ارزشش می ره بالا !! چونکه قیمت کارخانه و ... طبق قیمت دلار می ره بالا ، مثلا دلار بره بالا ارزش وسایل یک کارخانه که خارجی هستند هم می ره بالا => فکر می کنم جمعه ی هفته ی پیش بود که دلار کاهش نداشت ولی بورس کاهش ۶۰ هزار واحدی داشت و رکورد شکنی کرد ، این یعنی وضع بورس زیاد خوب نیست !! یادتون باشه 

تاپبک هایی که بعد از شهریور ماه ۱۴۰۱ با این حساب ثبت شده اند مربوط به بنده اند و تاپیک های قبلی مربوط به یک کاربر دیگر است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون چیزی که میگی تحلیل بنیادی سهام . کاهش بورس کاملااا قابل پیش بینی بود واسه کسایی که تجربه و دانش ...

دوست عزیز ، ۶۰ هزار واحد کاهش در یک روز  برای اولین بار باید وقتی اتفاق بیفته که قیمت دلار ۵۵ هزار تومنه ؟ شاید بورس سفارشی شده و توش دستکاری می شه خیلی😉

تاپبک هایی که بعد از شهریور ماه ۱۴۰۱ با این حساب ثبت شده اند مربوط به بنده اند و تاپیک های قبلی مربوط به یک کاربر دیگر است
دوست عزیز ، ۶۰ هزار واحد کاهش در یک روز  برای اولین بار باید وقتی اتفاق بیفته که قیمت دلار ۵۵ ه ...

اونی که تجربش داره منتظر این نوسان گیریام هست . این کاهش چیزی جز مفت خر کردن سهام فروشندگان نیست

شاخص به مقاومت رسیده بود و اصلاح تا محدوده ۲۲۰۰ کاملا پیش بینی شده بود با هر قیمت دلار این اصلاح رخ ...

من حرفم اینه ، قبل از این کاهش ۱۲۰ هزار واحد افزایش داشته دقیقا ( تو مدت حدودا یک ماه) بعد توی یک روز ...

اونی که تجربش داره منتظر این نوسان گیریام هست . این کاهش چیزی جز مفت خر کردن سهام فروشندگان نیست

من فقط حرفم اینه طبق چیزی که می گن ، الان وقت خوبی برای سرمایه گذاری اصلا نیست ، چونکه خارج از مسائل طبیعی دست هایی هم پشت پرده هستند

من حرفم اینه ، قبل از این کاهش ۱۲۰ هزار واحد افزایش داشته دقیقا ( تو مدت حدودا یک ماه) بعد توی یک رو ...

یه روز نبود . چند روز شاخص به شدت منفی بود یه روزش بیشتر 

نمیدونم شما از کی با بازار اشنا هستی ولی ما نزدیک ۱۰ ساله تو بازار هستیم ازین چیزا زیاد دیدیم

البته به این شدت که شاخص منفی ۵ بشه زیاد نبوده ولی اصلاح  پیش بینی شده بود و از ۲۲۰۹ هم باید برمیگشت که حمایت شد و برگشت 

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
ووالا ما هممون که شنبه فقط خریدیم . قیمت بعضی سهم ها مفت شده بود

سال ۹۹ بعضی از حضرات اعلام کردند که بیایید داخل بورس سرمایه گذاری کنید، اون سال تبدیل شد به سال سیاه بورس و همه فهمیدن چه خبره . خوب که مردم به طور وسیع سرمایه گذاری کردن ، رنگ بورس کلا قرمز شد و مردم اعتمادشون رو از دست دادن ، می شه بپرسم روی کدوم شاخه سرمایه گذاری کردین ؟

سال ۹۹ بعضی از حضرات اعلام کردند که بیایید داخل بورس سرمایه گذاری کنید، اون سال تبدیل شد به سال سیاه ...

برو حساب کن بعد ریزش سال ۹۹ اگه سهام میهریدی تاالان چقدذ سود کرده بودی . بانکی و دارویی