2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال 96جدا شدم ازش خیلی احساس سبکی کردم با این که خیلی سختی کشیدم تا این دوران مطلقه بودنم گذشت چون تو روستا بودم مردم با کنایه هاشون حالمو بد میکردن ولی الان خیلی ارامش دارم حس پرنده ای که برای همیشه از قفس ازاد شده 

میشه علتشوبگین.؟ واقعاخوشحالین؟ پس چرامیگن بعدش، پشیمونی داره ولی راه برگشت نه

خب بستگی داره به دلیل طلاق  من همه راها رو رفتم و سعی کردم درست شه پس پشیمانی واسه من معنی نداره مگر اینکه نادون باشم 

دوساله آره دخترم ۱۸سالشه

خدا حفظشون کنه دوسال از دختر من کوچیکتره.منم درحال جداییم دعا کن حال منم خوب بشه

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
خدا حفظشون کنه دوسال از دختر من کوچیکتره.منم درحال جداییم دعا کن حال منم خوب بشه

مطمئن باش همه چی به خودت بستگی داره باید قوی باشی و قضاوت هیچکس برات مهم نباشه اینجوری دخترت هم یاد میگیره زیر بار ظلم و زندگی ناخوشایند نره