2777
2789
عنوان

تحقیر در بچگی

481 بازدید | 21 پست

سلام شبتون بخیر 

من تو بچگی تحقیر توهین شنیدم 

حتا اسممو تو بچگی مسخره کردن 

بهم گفتم تو هیچی نمیشی 

این باعث شده نتونم با دیگران ارتباط برقرار کنم وقتی ی جمعی باشه نمیتونم داخلش شرکت کنم شما راهکاری دارید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتو بزن ب بیخیالی 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
عزیزم کتاب من بی ارزش رو بخون و تمریناتش رو انجام بده . ولی تنهایی سخته شما باید یه روان درمانگر خوب ...

نگا من با تنهایی مشکلی ندارم ولی داخل جمع ک شرکت نمیکنم فک میکنن من افسرده ام و هیچکی دوست نداره باهام حرف بزنه

سلام یه مشکل حاد در دوران کودکی .شکل گیری روح و  ذهن  تو این دوران خیلی حساس هست  سرکوب کردن کودک در بزرگ سالی برای اون مشکل ساز میشه و نمیتونه زندگی عادی را داشته باشه نقش پدر و مادر تو این دوران میتونه تکامل کامل را به کودک بده یا نقش بد رفتاری پدر و مادر میتونه اون را له کنه در بزرگسالی  اما خیلی به گذشته نباید برگردی  از نظر فکری  خودتو مقایسه نکن با کسی اثلا تو جمع دوستانه  شما از هیچ کس کمتر نیستی  و خودت اینجوری فکر میکنی فقط طرز صحبت کردن شما از دید خودت بد هست فقط یعنی در گفتار و رفتار شما هیچ مشکلی وجود نداره به هیچ عنوان  اما فقط و فقط این خود شما هستی که به خودت میفهمونه که شما  نمیتونی یه انسان شاد و قوی باشی پس اثلا به خودت نگو من از همه بدتر هستم برای برخورد کردن با اقوام یا اشخاص اطراف خودم

عزیزم دیروز یه حدیث از امام حسین خوندم گفته بود گذشته رو فراموش کن وگرنه امید روزهای بهتر آینده رو ا ...

ی حرفایی زدن بهم ک آدم تو بهتش میمونه 

میدونی من موقعی ک بدنیا اومدم مامانم ناراحت شد آخه دختر بودم طبیعیه کسی منو نخاد

نگا من با تنهایی مشکلی ندارم ولی داخل جمع ک شرکت نمیکنم فک میکنن من افسرده ام و هیچکی دوست نداره باه ...

منظورم این بود که به تنهایی درمان کردن خودت کار سختیه به روان درمانگر احتیاج داری 

منظورم رابطه نبود 

اگر چه تو همین کتاب هم گفته شده که روابط کارامد خیلی کمک میکنه به درمان

روانشناس شهر ما اصن بلد نیستن مشاوره بدن بیشتر گند میزنن ب روان ادم

قبول دارم چون الان تا دلت بخواد هر دانشگاه نوك قله هم شده دانشجوي روانشناسي ميگيره ، اينجوري شذه كه جامعه پر شذه از روان شناسان سطحي نگر و پر مدعا و بيسواد ، ولي استثنا هم هست ، الان كه عصر ارتباطاته ؛ به نظزم بگرد و تحقيق كن و از دوست و آشنا و افراد معتمد اسم يه روان شناس و مشاور زبردست رو پيدا كن و تلفني هم شذه باهاش صحبت كن ، مسلما كسي كه كارش درس باشه و قبلا امتحانش رو پس داده ميتونه راهنماي خوبي ياشه 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
ی حرفایی زدن بهم ک آدم تو بهتش میمونه  میدونی من موقعی ک بدنیا اومدم مامانم ناراحت شد آخه دختر ...

بله همه ي ما كشيديم از اين چيزا ، يكي بيشتر و يكي كمتر اما گذشته رو كه نميشه عوض كرد ، شما ديگه نوزاد نيستي ، بچه هم نيستي ، رو خودت كار كن از ديد يه آدم بالغ مسائل رو ببيني 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
بله همه ي ما كشيديم از اين چيزا ، يكي بيشتر و يكي كمتر اما گذشته رو كه نميشه عوض كرد ، شما ديگه ...

اره ولی رفتار مادر پدرا رو بچهاشون می‌بینم یکم آدم ناراحت میشه ی حس بد بهش دست میده