2777
2789

عزیزم به نظرم به طبع تون شغل تون شرایط زندگی تون تعداد بچه هاتون داره

اگر یک بار براتون رضایت بخشه خوبه

زیاد هم به حرفای بقیه توجه نکن من خودم ۴۰ سالمه شده تو شرایطی ببخشید هر شب رابطه بوده تو شرایطی دو سه هفته حتی یک ماه هم شده خوب خیلی شرایط دخیل هستن لزومی نداره یه روند ثابت داشته باشه همین که درک شرایط و‌ روحیات باشه خیلی عالی هست 

عزیزم‌این کاملا شخصیه و بستگی  ب زندگی خودتون داره برای ما پیش اومده بخاطر مشکلات همسرم چندین ماهم پیش نیومده 

زندگیمون هم ازدست نرفته😂 نگران نباش

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا و ابدا به این حرفایی که میزنن توجه نکن.. هر کسی طبع و توانایی خاص خودشو داره.. یکی شاید ه ...

چندبار به شوهرم گفتم میگه من ازین بیشتر نمتونم.منم گفتم فدای سرم.البته چون طبیعی جلوگیری میکنم میگم بهتر.چون دوتا بچه کوچیک دارم.البته خودمم عادت کردم 

چندبار به شوهرم گفتم میگه من ازین بیشتر نمتونم.منم گفتم فدای سرم.البته چون طبیعی جلوگیری میکنم میگم ...

اگه خودت سختت نیست بیخیال خب .. ولی اگه خیلی سختت میشه خودت دست به کارشو گاها..ولی در کل سخت نگیر و فکرتو خیلی مشغول نکن.. گاها آدم نیازم نداره به خاطر فکرای الکی زندگی زهرمار خودش میکنه

عزیزم به نظرم به طبع تون شغل تون شرایط زندگی تون تعداد بچه هاتون داره اگر یک بار براتون رضایت بخشه ...

دقیقا کلا قانون خاصی نباید بذاری چون استرس میده و بدتر آدم از رابطه هم چیزی نمیفهمه از بس به باید نبایدا فکر میکنه

من اصلا خودمم نمیتونم اینجوری  کی حال داره هر ردز بر حمام 😁😁😁😁

من دوسال میشه ازدواج کردم و فعلا بچه نداریم،الان چون فعلا بچه نداریم شوهرم آزاده ،منم خودم خیلی دوست دارم،فقط کافیه بگم امیر(اسمشه)دوثانیه‌ای لخت میشه