2777
2789

سلام.

من یه ماشین کوییک اس دنده ای دارم که مال سال 1401 هست و زیادم باهاش کار نکردم شاید پنج کیلومتر. الان از طرف یکی از دوستانم بهم ماشین 207 اتوماتیک سال 97، 98 پیشنهاد شده که اونم کم کار کرده. به نظرتون ماشین الانمو بفروشم روش 300 و خورده ای میلیون بزارم و 207 اتوماتیک رو بخرم از دوستم؟ قابل اعتمادمه البته من حتما کارشناس میبرم موقع خرید. ولی الان توی این دو راهی موندم که چکار کنم

بداهه،مثل ادامه شعر.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشین خودت صفره ک خوبه

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱

آره ۲۰۷ از کوییک بهتره خوب

راستی کوییک چطور بود راصی هستی ازش

ایرادش چیه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون