2777
2789
عنوان

عروس هلندی ماده کی داشته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1337 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماده دارم فقط دو سه تا کلمه میگه که خودمون هم متوجه میشیم غذاهای چرب و ترش و شیرین براش ضرر داره ت ...

تخم مرغ اب پز و جوانه میگن خوبه ، ولی واقعا تنبلیم میاد هر روز براش درست کنم

تخم مرغ اب پز و جوانه میگن خوبه ، ولی واقعا تنبلیم میاد هر روز براش درست کنم

آره مال من نمیخوره برنج دوست داره که خب چربه و براش مضره

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

ن ظرری نداره براش  ماده حرف نمیزنه و سروصدا هم زیاد نمیکنه

بغل تابوت من گریه نکن      خودت باعث شدی اینجا بخوابم       نمیتونم تورو بغل بگیرممم         بدوتمومش کن خاکو بریز
ماده دارم فقط دو سه تا کلمه میگه که خودمون هم متوجه میشیم غذاهای چرب و ترش و شیرین براش ضرر داره ت ...

عزیزم منم خیلی دوست دارم بگیرم. یکی گفت خیلی صدای جیغ مانند و اذیت کننده داره درسته؟ و اینکه ازادش میذاری رو فرش و مب پی پی نمیکنه؟😅بابت اینم نگرانم😂

تو ازاد میزا ی توخونه؟

بیشتر وقتا آزاده مگه برای خوردن غذا یا خواب میره تو قفس

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

من نر دارم 

ی ماهه گرفتمش اصلا دستمو میبرم سمتش وحشی میشی

برا همین کنارش میشینم بدون نوازشش کردن باهاش حرف میزنم

خونمونم روزی سه بار ازاد میزاریم ک قشنگ هر کاری دوست دارا انجام بده

ولی پی پی میکنه چهار چشمی حواسمونه ک کجا میرینه ک سریع تمیز کنیم 

بعدم دونه ارزن فقط بهش میدم با دونه کتان

برا منم میاد سر سفره ک بخوره ولی نمیزارم سریع قفسشو میزارپ پایین میگم بیا برو توو قفس کو کو 

اونم واقعا تنها چیزی ک بشدت حالیشه همینه قفسشو درشو باز گذاشتنی سریع میره توو