الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیر سرم اومدم غذا درست کنم خونشون ری.دم تو غداشون😑زیر بار هم نمی رفتم بیچاره شوهرم گفت ک موقعی داشته غذا درست میکرده من اذیتش کردم غذا بد شد😐😂اولاش بود ازدواج کرده بودیم موندم فازشون چی بود ب من میگفتن باید تو غذا درست کنی
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
خونه نبود من و شوهرم دوتایی بودیم تن ماهی گذاشتم واسه شام با برنج ریختم تو دیس گذاشتم رو کابینت ولی دستم خورد کلا ریخت رو زمین فرششم تازه بودو رنگ روشن فقط جمعش کردم شوهرم گردن گرفت
واس ما عینکیا شاخ و شونه نکشید ما کافیه عینکامونودربیاریم از دنیامون محو میشید:))
روضه بود خونش سینی از دستم افتاد یکی از پیش دستی هاش شکست منم قاطی اشغال ها انداختم رفت نفهمید
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
یکی از دوستام تعریف میکرد رفته بود خونه مادرشوهرش بهش، گفته بود برنج درست کن اینم موقع آبکشی نصف برنج و ریخت رو زمین. نکبت همونارو با دست جمع کرد تند تند ریخت تو قابلمه تا دَم بکشه 😐😂