2777
2789

دیشب با نامزدم دعوام شد سر اینکه خیانت کرده دیشبم بازم مچشو گرفتم 5سالع تو زندگیمه ای دختره قبلن بهش قول ازدواح داده بود هرچی بهش میگم همش قسم میخوره که خیلی وقته کات کرده باهاش ولی دلم روشن نیس الان دیشب دعوتم کردن خونشون بحثم شد باهاش تا میتونست زدم  اونم جلو خانوادشو الان چشم کبود شده بدنم درد میکنه چیکار کنم باهاش بخدا خیلی احتیاج دارم باهام بحرفین😔

حکم این بازی شده دل را به شاهی باختن یا که سربازی شدن با عشق بی بی ساختن✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باهمچین ادمی چرا موندی؟

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
اگه باهاش نیست ک دیگه اینقد پیله نکن ک عصبی بشه اینجوری حساس ترش میکنی اگه مطمعنی ک باهاشه امار دختر ...

شمارشم دارم باهاشم حرف زدم انکار دختره ولکن نیس

واقعا پنج ساله داری خودتو عذاب میدی جدا شو چون بعد عروسی هم این شک هست و مشکلت صد برابر میشه

دیشب با مامانش حرف زدم گفت میدونم مقصر پسرمه خونم ساختن عروسیمونع ولی میترسم💔