2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یباررفتم سفره خونه فوبیای حیوانات دارم

کلااز سگ وگربه میترسم

یهوبه سگ دوید سمتم ومن چتان جیغ زدم وترسیذم ک شوهرم منوبرذبیمارستان 

صاحب سگه و بقیه هم عین نفهمامیخندیدن بی خاصیتا

نمیفهمن مکان عمومی جای این نیست سگ بیصاخابتوولکنی

نشکلی پیش تیومذ ولی اون ترس واسترس بعدش هیچوقت یادم نمیره

خدا لعنتش کنه

🫀👶🧿

ترس و استرس کاملا طبیعیه عزیزم.من دانشجوی روانشناسیم سرکلاس از مراحل زایمان که صحبت میکنیم و اتفاقاتی ک ممکنه بیوفته انقد استرس میگیرم انگار حالا مثلا باردارم😂😂واقعا حق دارید استرس داشته باشید

خب که چی 
ترس و استرس کاملا طبیعیه عزیزم.من دانشجوی روانشناسیم سرکلاس از مراحل زایمان که صحبت میکنیم و اتفاقات ...

ن من چن هفته اول بارداریم شانسم همش اتفاقاتی میفته ک میترسم مثه صدای بلند صدای جیغ مارمولکم دیدم جیغ زدم همشم کلا استرس دارم

من یباررفتم سفره خونه فوبیای حیوانات دارم کلااز سگ وگربه میترسم یهوبه سگ دوید سمتم ومن چتان جیغ زد ...

خیلی میترسم افسردگی گرفتم مودی شدم چون سالهای قبل سقط ب دلیل تشکیل قلب داشتم

بله و الان بارداری دوممه همچنان همون اوضاع

الان میترسم بعداز سقطم تشکیل نشدن قلب ک دوسال میگذره تقریبا و الان حاملم همش استرس اینکه حاملگی پوچ یا مولار داشته باشم 😔

خیلی میترسم افسردگی گرفتم مودی شدم چون سالهای قبل سقط ب دلیل تشکیل قلب داشتم

نترس من کل بارداریم ترس واسترس بودهمین الانش هی میگم بچم چراتکون نخورد😐ی چیزشیرین خوردم درازکشیذم ببینم تکون میخوره یان 

خودمدداغون کردم

اون ترسه سگه هم ک شوک بذی بود

نترس وهیچی وبخودت حذب نکن

🫀👶🧿
الان میترسم بعداز سقطم تشکیل نشدن قلب ک دوسال میگذره تقریبا و الان حاملم همش استرس اینکه حاملگی پوچ ...

طبیعیه خب منم بار اول پوچ شد بعد باز نگران بودم تکرار شه ولی نشد سر خودتو گرم کن

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!