2777
2789

پرسیدن دردی رو دوا نمیکنه

الان یکی میاد میگه از الان هم پزشکی میشه

یکی هم میاد بهت میگه که نه نمیتونی از الان شروع کن واسه سال بعد

خودت بشین بخون

توانایی هرکسی متفاوته

امیدوارم موفق بشی

پرسیدن دردی رو دوا نمیکنه الان یکی میاد میگه از الان هم پزشکی میشه یکی هم میاد بهت میگه که نه نمیت ...

آره درسته میدونستم یکی میاد اینو میگه .اما واقعا این دم دم های کنکور هر سوال چرتی به ذهن آدم خطور میکنه منم یکیش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره درسته میدونستم یکی میاد اینو میگه .اما واقعا این دم دم های کنکور هر سوال چرتی به ذهن آدم خطور می ...

گاماس بیست امسال یه برنامه صد روزه داشته

میتونی از تلگرامشون دانلود کنی

هر دوروز اونجارو تو داخل یه روز بخونی

اگه سوال نپرسی و همین الان بری سراغ کتابات من میگم اره 

ولی دست ورداری از اینکه بخوای دنبال توجیحه بگردی و شروع کنی تمام توانتو بزاری 

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 

عزیزم منم دارم شروع میکنم برای سال بعد

بهت پیشنهاد میکنم الان شروع کنی چون هم یه پایه خوب ساخته میشه برات برای سال بعد هم اینکه عادت میکنی به درس خوندن

از طرفی اگه شروع نکنی احتمال اینکه سال بعدم همین سوالو بپرسی زیاده

موفق باشی

بله و سال بعد میشه دومین سالی که پشت میمونم

امکان داره باهاتون آشنا شم ک با هم درس بخونیم؟!فکر کنم اسمش مطالعه رقابتی هست یکی از دوستان منم با این روش میخونه با یه نفر دیگ فکر کنم جواب بده

امکان داره باهاتون آشنا شم ک با هم درس بخونیم؟!فکر کنم اسمش مطالعه رقابتی هست یکی از دوستان منم با ا ...

سخته

اگه هر کس برنامه خودشو داشته باشه و وارد حاشیه نشیم مشکلی ندارم