سلام بچه ها من ۲ساله مامانم به رحمت خدا رفته و یک ماه قبل اینکه فوت کنن چون مریضیش عودکرده بود و خودش می دونست که دیگه فوت میکنه به من وصیت کرد که بعدمرگ مامان طلاهام و بین خودت خواهرت تقسیم کنین ما۲تاخواهریم کلا.ولی اصلا جرات نمیکنم به بابام بگم بدش میادوسریع جبهه میگیره من واجیم هردومستاجریم ولی حتی یه ذره هم دلش برآمده رحم نمیادخونه ماشین زمین حقوق وهمه چیز داره شرایط مارا هم داره می بینه وهرموقع میبرم سر بزنیم بهش میگه من دارم برای شما امانت داری میکنم.معلم بازنشستست من ازش هیچی نمیخوام ولی مامانم هیچ وصیتی نکرد فقط همینو گفت که طلاهام تقسیم کنید خوشحال میشم نظراتتونابدونم
اگه پدرتون اهل مسجد هست، به روحانی محل بگین با پدرتون در این مورد صحبت کنه
میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت بهدست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعلهور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفتهی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا میداشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمیکردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
خب وصیت مامانتون رو بعد باباتون اجرا کنید! ادم زنده که ارث نداره اون طلاهارم اگه باباتون براش خریده در هرحال مال باباتونه اینکه چشممون به ارث والدین زنده باشه خوب نیست! اینکه مستاجدی و نداری و هرچی هرکار قبل مامانت میکردی الانم همون کارو بکن