2777
2789
عنوان

بازتاباندن گوشی ب تلوزیون

93 بازدید | 6 پست

سلام دوستان گوشی من ب تلوزیون بقیه وصل میشه ولی ب تلوزیون خودمون وصل نمیشه گوشیه بقیه ام ب تلوزیون ما وصل میشه نمیدونم چرا گوشیم ب تلوزیونمون وصل نمیشه قبلا یکی دوبار وصل شده نمیدونم چرا الان نمیشه 

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فی لتر شکنت باید خاموش باشه

خاموش میکنم

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

تو تنظیماتت گوشیت شاید چیزی رو دست زدی

نمیدونم بازم همه چیشو زیرو کردم همش درست بود

اسی مشکلت حل شد لطفا راه حل بده ؟ منم مشکلم مثل توعه 

بله 😁ما مشکلمون از تلوزیون بود بعد همین تاپیکه چند ماه بعدش بورد اصلی تلوزیونمون سوخت وقتی بوردشو درست کردیم درست شد