2777
2789
نیت کردم بگیرید برام  اسمم کوثر

اختیار با توست

نتیجه کلی:میانه است اگر همه‌ی شرایط را بررسی کردید و همه چیز بر وفق مراد بود انجام دهید والا ترک نمایید.

نتیجه ازدواج:میانه است در صورتی که همه‌ی حرفها زده شود و توافق به‌عمل آید خوب و الا بد است.

نتیجه معامله:با ‌بررسی همه‌ی جوانب و مشورت با افراد خبره اگر اقدام شود خوب والا بد است.

سوره:حدید

سلام عزیزم برای منم بگیر لطفا، دعات میکنم

انجام نده

نتیجه کلی:بد است در صورت انجام پشیمان خواهید شد لذا ترک شود.

نتیجه ازدواج:با ظاهر افراد نمی‌توان قضاوت کرد و در صورت انجام به‌شدت پشیمان خواهید شد.

نتیجه معامله:این معامله آن گونه که فکر می‌کنید منفعتی ندارد و حتی دچار ضرر خواهید شد ترک کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو کاری که شروع کردم به درآمد خوبی میرسم؟ 

هرگز انجام نده

نتیجه کلی:بسیار بد است خطر مالی و آبروریزی دارد ترک شود.

نتیجه ازدواج:نه این دنیا را خواهید داشت نه آن دنیا را- ترک کنید که به‌هیچ‌وجه به صلاح شما نیست.

نتیجه معامله:ضرر هنگفتی خواهید کرد حتما ترک شود.

سوره:نحل

آیه:88

نیتم راجب ازدواج با شخصی هست عزیزم❤️

انجام بده

نتیجه کلی:خوب است با زبان خوش و هدف خوب ان‌شاءالله به آنچه که می‌خواهید می‌رسید.

نتیجه ازدواج:مورد مناسبی است شما هم با زبان خوش مسائلتان را مطرح نمایید ان‌شاءالله عاقبت بخیر خواهید شد.

نتیجه معامله:با زبان خوش اقدام کنید معامله‌ی خوبی خواهد بود ان‌شاءالله .

میشه واسه منم بگیرید

انجام نده

نتیجه کلی:بد است به‌هیچ‌وجه اقدام نکنید که پشیمان خواهید شد.

نتیجه ازدواج:مورد مناسبی نیست ترک کنید و الا یک عمر سختی خواهید کشید.

نتیجه معامله:در این معامله خیری نیست ترک کنید.

سوره:هود

سلام اسی برای منم بگیر سپاس

حتما انجام بده

نتیجه کلی:بسیار خوب است حتما اقدام کنید صدقه به فقرا فراموش نشود.

نتیجه ازدواج:ان‌شاءالله که مبارک است حتما اقدام کنید که از هر لحاظ مناسب است صدقه‌‌ی درخوری بدهید.

نتیجه معامله:سود خوبی نصیبتان می‌شود با توکل به‌خدا اقدام کنید فقرا را فراموش نکنید.

سوره:مائده

برای من میگیرید خیییییلی ضرروریه🥺⁦❤️⁩🌼

انجام نده

نتیجه کلی:بد است آنچه در ذهن شما می‌گذرد با واقعیت تفاوت زیادی دارد ترک شود که پشیمانی شدید دارد.

نتیجه ازدواج:ظاهر افراد با باطنشان تفاوت زیادی دارد و این را وقتی می‌فهمید که خیلی دیر شده است ترک شود.

نتیجه معامله:در ظاهر خیلی زیبا و خوش خط و خال به نظر می‌رسد ولی در باطن ضرر زیادی هم بمال و هم به اعتبارتان خواهد زد ترک شود.

سوره:فاطر

استخدام میشم؟ آینده شغلیم چطوریه

انجام نده

نتیجه کلی:بد است از این کار صرف نظر کنید خداوند به موقع راه بهتری را پیش روی شما خواهد گذاشت.

نتیجه ازدواج:مورد مناسبی را انتخاب نکرده‌اید صبر کنید و به‌خدا توکل کنید مورد مناسبی در انتظار شما است.

نتیجه معامله:بد است تعجیل برای ضرر- کار عاقلانه‌ای نیست صبر کنید مورد بهتری در راه است.

من  لطفا

حتما انجام بده

نتیجه کلی:بسیار خوب است مورد تحسین افرادی قرار می‌گیرید که در اول بکار شما خرده می‌گرفتند.

نتیجه ازدواج:مورد مناسبی است از سختیها و مشکلات نهراسید که ارزش انجام را دارد.

نتیجه معامله:مشکلاتی وجود دارد ولی با توجه به منفعت و سودی که نصیبتان خواهد شد ناچیز است.

سوره:یوسف

برای بچه دار شدنم میگیری

انجام بده

نتیجه کلی:خوب است با توکل به‌خدا به همه‌ی اهدافتان خواهید رسید ان‌شاءالله

نتیجه ازدواج:ان‌شاءالله که مبارک است به پای هم پیر شوید.

نتیجه معامله:خوب است منفعت خوبی خواهید برد و جبران ضررهای گذشته نیز می‌شود.

خوندم عزیزه دلم  نیتم اینه ک با عشقم ناصر ازدواج میکنیم یا نه

حتما انجام بده

نتیجه کلی:بسیار خوب است با توكل به‌خدا به همه‌ی اهدافتان خواهید رسید و تمامی مشكلاتتان حل خواهد شد.

نتیجه ازدواج:مورد از هر نظر مناسبی است با توکل به‌خدا انجام دهید باعث آرامش روحی و پیشرفت مالی شما خواهید بود صدقه فراموش نشود.

نتیجه معامله:سود خوبی نصیبتان خواهد شد با توکل به‌خدا اقدام کنید و صدقه فراموش نشود.

من لطفا واسم بگیرین یک مورد ضروریه

انجام بده

نتیجه کلی:خوب است با توکل به‌خدا اقدام کنید ان‌شاءالله که نتیجه‌ی آن را خواهید دید.

نتیجه ازدواج:خوب است ولی همه‌ی مسائل را همان اول بگویید و با تحقیق و توکل به‌خدا اقدام کنید.

نتیجه معامله:خوب است با رعایت موازین شرعی اقدام کنید.

سوره:اعراف

لطفا برای منم بگیرید ممنونم💚❤

انجام نده

نتیجه کلی:بد است مشکلات زیادی سر راهتان قرار می‌گیرد و در آخر هم به آنچه می خواستید نمی‌رسید ترک شود که پشیمانی دارد.

نتیجه ازدواج:به‌هیچ‌وجه در شأن شما نیستند و مشکلات بسیاری در این زندگی وجود دارد که یکی از آنها هم برای بدبختی تان کافی است حتما ترک شود.

نتیجه معامله:مشکلات بسیاری بوجود می‌آید و از کرده‌ی خود پشیمان می‌شوید ترک کنید.

سوره:سبا

آیه:8

429