2777
2789
عنوان

همه چی بلدم ولی درآمد صفر

265 بازدید | 9 پست

آرایشگری در حد عالی بلدم 

بعد خیاطی رو هم در حد اینکه مجلسی برای تالار دوختم هیچ کس باور نمی‌کرد خودم دوختم محشر  شده بود واسه دخترمم لباس عروس دوختم 

بعد تزریقات رو فول بلدم ولی از هیچ کدوم درآمدی ندارم امکان بیرون کار کردن ندارم و چرخ مناسب برای خیاطی ندارم اون لباسارو چرخ خواهرم رو آوردم دوختم 

میشه کمکم کنید چکار کنم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه وام خونگی بردار چرخ بخر کار کن قسطاشو بده. یا باهاش وسایل ارایشگری بگیر تو خونه کار کن 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

آرایشگری رو باقیمت کمی کمتر از بیرون بین فامیل و همسایه و دوست انجام بده توی خونه ازت راضی باشن هرکدومشون تورو به چند نفرمعرفی میکنن.پولشو کناربذار قسطی یه چرخ خیاطی بخر لباس هم همینطور بدوز.

عزیزم میتونید بطور موقت تو یه تولیدی کار کنید بعد حقوق رو پس انداز کنید تا یه چرخ ترجیحا دست دو بخرید

توی سرم بازار مسگر هاست                                               انگار توی دلم رخت میشورند                                                    انگار توی پاهام سیم می‌کشند...