2777
2789
عنوان

میخوام بدونم کجای کارم اشتباه بوده؛ خیلی مهمه برام نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 42 پست
بهونه الکی میگیره خب نباشه دنیا به آخر میرسه؟؟؟ انقدر رو ندید به شوهراتون…مثلا خانواده خودش باشن کنس ...

نه بابا اونا اصلا عروس رو به حساب نمیارن

منتها ایشون همیشه توقع داره حتی پدر مادر سن بالای من همه چیو با این آقا هماهنگ باشن

تازه من گفتم بهش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا  حق با شماست  بهش بگو من بهت گفتم  و بگو خانوادم اصلا نمیدونستن ک تو قراره بر ...

اینجورادما زیاد نباید ای لی ب لالاشون بزاری

شاید چون گفتی بیشتر جو گرفتش فک کرده چه خبره که مثلا اون ماموریت باشه میتونه تایم و عوض کنه

تازه باید ی جور رفتار میکردی ک تو باید کارتو کنسل کنی و زشته و اینا‌

ن اینک بگی میخای بزاریم هفته بعد تو مشکل نداری اونم بگه نه بعدش اون بامبول و دربیاره

مادرت مریضه یبار حال نداره کنسل می‌کنه یبار حالش خوبه...به نظرم دیگران باید شرایط مادرتو درک کنن

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

عزیزم تو و خونوادت هیییچ تقصیری ندارین، شوهرت هم از سر حسادت داره این رفتار رو میکنه، فحشاش هم لایق خودش و خونوادشه، اگه خیلی دلت نشکسته و میتونی مثل بچه زبون بگیرش که آره کاش بودی، چون بقیه رو دعوت کردن دیگه نمیشه کنسل کنن، زبون بریز الکی که آره بدون تو اصلا خوش نمی‌گذره بهم و فلان، اگه هم دلت شکسته و آدم نیس که به یه ورت ، اصلا جواب نده که دعوا نشه و برو خوش بگذرون، کو ن لقش

اشتباه اول از شماست نباید از ایشون نیپرسیدی میخوای حتما باشی یا نه چون ایشون حتما میخواست باشه و ب ...

کسایی که مهمونی دعوتن بعدا نمیتونستن باشن و مهمونی برای اونهاست

یعنی تایم اونها در اولویت بود

مادربزرگ یکی از عروسها

احتمالا باجناق هاش هم هستن خبر رسیده بهش ...گر گرفته...وگرنه شما باهاش هماهنگ کردی و اوکی داده دیگه ...

همین دیگه از اول خیلی بزرگش کردن

الان هرچیزی به آقا برمیخوره

حالا خانواده خودش برعکسن ها

باجناق نداره شکر خدا