2777
2789

قضیه از این قراره که مادرم که یه بیماری هم داره خواسته برای خانواده های عروسا یه دورهمی بگیره چون به خاطر بیماری خیلی وقت بود نمیتونست دعوتشون کنه؛ اول قرار بود هفته قبل باشه یه مشکلی پیش اومد موند این هفته؛ این هفته همسر من ماموریته؛ نمیتونه اون تو مهمونی باشه؛ من هفته پیش بهش گفتم اگه دوست داری حتما باشی، تایمشو عوض کنیم؛ تازه جایی که میره ماموریت، خانواده خودش اونجان؛ یعنی میتونه به اونهام سر بزنه

خلاصه همسرم گفت اوکی هست و مشکلی نداره؛ منم چیزی به مادرم نگفتم؛

حالا امروز از خواب بیدار نشده هزار تا فحش نثار من و خانوادم کرد که آره تو منو کوچک میکنی؛ اونا منو به حساب نمیارن؛ داد و بیداد

الان میخوام بدونم گناه من این وسط چیه واقعا؟

میگه اگه خانوادت منو آدم حساب میکردن، مینداختن هفته بعد که منم باشم؛

درحالیکه اصلا مهمونی برای افراددیگه ای هست و دلایل دیگه ای داره و تا الان خانواده همسرم هیچ برنامه ای شون رو به خاطر شرایط من عوض نکردن

اما این آقا شدیدا توقع داره

من اشتباه میکنم یا ایشون؟

الان باید چکار کنم؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهونه الکی میگیره خب نباشه دنیا به آخر میرسه؟؟؟ انقدر رو ندید به شوهراتون…مثلا خانواده خودش باشن کنسل میکنن بخاطر شما؟؟ بیخیال بابا 

دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱

اشتباه اول از شماست

نباید از ایشون نیپرسیدی میخوای حتما باشی یا نه

چون ایشون حتما میخواست باشه و باید باشه!

باید به مادرت میگفتی همسرم نیست اگه میشه تایمشو عوض کن

این بی احترامی واضحه به شوهرت

مگه نگفته بود اکی میکنم بعدشو پرو بازی دراورد خودت برو بگو ماموریت بود اگر م میخای ختما باشه بازبون بگو میتونه جاب جاکنه جابه جاشه

میشه واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستید 🙏🥺

احتمالا باجناق هاش هم هستن خبر رسیده بهش ...گر گرفته...وگرنه شما باهاش هماهنگ کردی و اوکی داده دیگه روز بعد دم صبح داد و هوارش چیه؟اگه بخاطر این داد و بیدادهاش مادرت کنسل کنه شوهرت بدعادت میشه و همه کاراشو با داد زدن پیش می‌بره..

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)