2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر دیدی نشد شوهرت آزمایش اسپرم بده.

دکتر گفت لازم نیس فعلا ولی برا اونم دارو تقویتی نوشت

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
عزیزم یه چیزی بگم شاید بدردت بخوره. من سه ماه بعد از اقدامم بچه دوممو باردار شدم. خیلی میترسیدم ک دی ...

قرص جربی چیه 

منم میخام‌این ماه قرص لاغری مصرف کنم

قرص جربی چیه  منم میخام‌این ماه قرص لاغری مصرف کنم

قرص چربی خون؛اسمش اتورواستاتین هست. اصلا قرص لاغری نخور،اگه میتونی هر روز صبح زود برو پیاده روی،اینجوری تخمدانهاتم فعال میشه و احتمال بارداری بالاتر میره.

خدا گل پسرتو حفظ کنه. اون ماهی که باردار شدی نگران نبودی یا استرس نداشتی؟ مثل ماه های قبل؟؟ 

ته دلم ناراحت بودم ولی استرس نداشتم، بعدم چون علائم پریود داشتم دیگه بیخیال شدم رفتم سفر که موعد پریودم نشدم، تا ۱۰ روز صبر کردم چون مطمئن بودم باردار نیستم با این همه علائم پریود ولی وقتی آزمایش دادم دیدم باردارم😊مادر بودن حس خوبیه، ولی مسئولیتش کمر شکنه

انقدر دلم‌گرفته ک هیچ فکر مثبتی تو ذهنم‌نیس دیگ  هرماه امیدواری اما باز نمیشه  الان فکر ...

کاملا درکت میکنم خودم اینقدر از این روزها دیدم و حال و روز روحیم بد شده و هست من از این بدترهاشم دارم میبینم ولی هیچوقت نتونستم کنار بیام هر دفعه با منفی شدنهام کلی گریه کردم انشاالله خدا زودتر دلتو شاد کنه 

هیچ مشکلی ندارم رحمم پاک فولی ها عالی اما نمیشم

منم اولها همینو بهم میگفتن ولی چی شد ؟؟؟ هشت ساله مس سگ پا سوخته میدوأم امیدوارم شما زود باردار باشی این روزهایی که ما تجربه میکنیم رو نبینی وگرنه از همه چی حتی از خدا هم بیزار میشی