2777
2789
عنوان

حس ششم قوی میای لطفا🥲

498 بازدید | 34 پست

بچه ها من از تو گوگل میخوندم تاپیکارو امروز بالاخره تصمیم گرفتم عضو شم🙃

کسی که واقعا حسش قویه میشه بگی کی ازدواج میکنم و همسر آینده م چه ویژگی هایی داره؟ آشناس یا غریبه س؟ چیزی از حروف اسمش میدونی؟ 

ی سری مسائل برام پیش اومده ممنون میشم اگه کسی میتونه راهنماییم کنه براش صلوات میفرستم💚

2 یا 3 وعده ی زمانی دیگه سر خونه زندگی یا تشکیل زندگی... قلب افتاده که میتونه نشونه ی ازدواج از روی علاقه و عشق باشه. آقایی که بنظرم صورت بیضی فرم داره و موهاشو بالا میده.

فروردین ماهی کیه دور و اطرافت ؟ خودت یا شخصی دور و اطرافت ؟ خبر یا موضوعی از طرفش برات یا بینتون پیش میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2 یا 3 وعده ی زمانی دیگه سر خونه زندگی یا تشکیل زندگی... قلب افتاده که میتونه نشونه ی ازدواج از روی ...

میشه بگی من با همسرم آشتی دارم مثل قبل میشیم باز؟

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
2 یا 3 وعده ی زمانی دیگه سر خونه زندگی یا تشکیل زندگی... قلب افتاده که میتونه نشونه ی ازدواج از روی ...

برای خواهرم میخام. اسمش سمانه هست. نام مادرسکینه. متاهل. دوتا بچه داره. یه دختر به پسر . یه فالگیری ماهر هست بهش گفت ک دچار پادرد بدی میشی و مرداد وشهریور خیلی دکتر میری واسه پا. و خیلی لاغر میشی. نظر شما چیه. متشکرم

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *

سلاااام میشه برا منم بگی؟🥲♥️اسمم سماء 

امسال پزشکی تو شهر محل زندگیم قبول میشم یا نه؟

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚

دو سال دیگه ازدواج ویژگی های همسرت رو نمیدونم غزیبه

میشه بگی حست نسبت به کنکور امسالم چیه؟ پزشکی تو شهر محل زندگیم قبول میشم یا نه؟♥️🥲

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚