m_kurdia مدیر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 805 عنوان چک لیست سوالات روزانه برای حال بهتر❤😉 | مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 19 پست دوستان من هر روز این چک لیست رو تهیه میکنمشمام اگ وقت داشتید انجامش بدید حالتون رو متحول میکنه😍 1402/02/25 | 14:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m_kurdia مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 805 این شش تا سوال رو هر روز توی یه برگه یا اگه تونستید توی یه دفترچه بنویسید و قطعا هر روز جواب های متفاوتی خواهد داشتولی حالتون رو دگرگون میکنهبرای من ک کلا روزمو میسازهحالا شمام اگ خواستید امتحان کنید🤭😉
آباژر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 2835 من حال روحیم خیلی بده واصلا وقت سر خاراندن ندارم بچه دارم درگیر کاراتون يه راه کار آسانتر بگو
m_kurdia مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 805 من حال روحیم خیلی بده واصلا وقت سر خاراندن ندارم بچه دارم درگیر کاراتون يه راه کار آسانتر بگو عزیزم فقط ۵ دقیقه وقت بذار منم امسال ب خاطر کنکورم افسردگی گرفتم ولی این راهکار بیشتر از همه واسه من نتیجه داد
آباژر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 2835 عزیزم فقط ۵ دقیقه وقت بذار منم امسال ب خاطر کنکورم افسردگی گرفتم ولی این راهکار بیشتر ... خوب چون همش تو خونه ام باکسی هم رفت وامد ندارم یکماهمونه بنویسم جوابشان یکی هست هرروز عین روز قبل وروزهام همش تکرارین
m_kurdia مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 805 خوب چون همش تو خونه ام باکسی هم رفت وامد ندارم یکماهمونه بنویسم جوابشان یکی هست هرروز عین روز قبل ور ... عزیزم منم چون کنکوریم همش خونمولی جواب این سوالات قطعا هر روز تکراری نیسیعنی تو هر روز فقط یه چیزی فکرتو مشغول میکنه؟هر روز فقط یه درس از زندگی میگیری؟هر روز فقط بخاطر یه چیز شکرگزاری؟