2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

101 بازدید | 17 پست

امروز چهار روز بود ک پریودم عقب افتاده از دیروز پنج لیوان جوشونده تخم شوید خوردم سه لیوان زعفران دو لیوان رازیانه کلی هم بپر بپر کردم ک پری بشم ولی نشدم امروز بی‌بی زدم مثبت شد دارم دق میکنم از صبح کارم شده گریه پسرم هنوز یک سال 9 ماهشه. توروخدا یه چیزی بگین آروم بشم وگرنه سکته میکنم. این بچه ب نظرتون سالم میمونه با این همه دمنوش؟ راستی چند روز قبل هم کلی وسیله خیلی سنگین جا ب جا کردم ولی نمیدونستم ک باردارم😭

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊

من گریه کردم منفی شدم تو گریه کردی مثبت شدی  هی روزگارر

جان مادر نمی آیی؟چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده؟ فدای جانت جان مادرمیدانی تصمیم دارم به دنیا آمدی یا حتی در دلم جوانه زدی و کلبه احزانم را گلستان جوانه ات کردی چه صدایت کنم؟جان مادر راستی مادر، جایت خوب است؟دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمیایی  جان مادر جانه جانه جانم چه لذت بخش است وقتی حس کنم تو هستی و دست روی شکمم بگذارم و بگویم جان مادر....عشق مادر، خانه ام سوت و کور است نمیایی؟زبانم قاصر است نمیایی؟چه زیباست در جمع باشم و تو فریاد بزنی ماما  بگویم جان مادرنازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.جان مادر پیشانی ات را بوسیدن آرزویم شده وقتی که بدنت چند روزی شسته نشده باشد و بوی شیر بدهی و لباس نوزادی بر تن داشته باشی، آخ ،که چه لذتی دارد ماچی از بین دو ابرو  ات بگیرم و بگویم خدایا شکر که جان دوباره دادی به وجودم آخ که قلبم تیر میکشد به آن لحظه فکر میکنم تنم میلرزد.من دوستت دارم حتی الان که ندارمت من عاشقت هستم جان مادر مرا رها نکن از این همه گریه های شبانه خسته شدم  دیگر توانی برایم نمانده تورا می خواهم جان مادر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نداره عزیزم

خدا خواست

یه وقت نندازیش

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

شرایطش روداری؟؟

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
عیب نداره عزیزم خدا خواست یه وقت نندازیش

شوهرم میگه با هم بزرگ میشن عیب نداره. ولی من آمادگی شو نداشتم. خجالت میکشم ب کسی بگم دوباره باردارم😭

اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو می‌کنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمی‌کنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص می‌کند شما چه کسی هستید! 😊
شرایطش روداری؟؟

آره وضع مالی مون بد نیس ولی خودم آمادگی شو نداشتم پسرم هنوز شیر میخورم تازه گفتم اول خرداد بگیرم از شیر ک امروز اینجوری شد

ببخشیدمیپرسم جلوگیریتون چی بودیباراستفاده نکنم

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
نه یه چیزی بگم اتفاقا بچه دربزرگسالی بهم نمیپرند صمیمیت آنها هم بیشتر حالا که داده شکرگزار باشه آدم ...

آخه شوکه شدم هم خودم هم شوهرم. شوهرم میگه حتی یه حکمتی هس ک با هیچ راهه نیوفتاده

به خدا توکل کن ان شاءالله  چیزیش نمیشه نگران نباش با هم بزرگ میشن آرامشتو حفظ کن عزیزم

ممنون از حرفات عزیزم

ببخشیدمیپرسم جلوگیریتون چی بودیباراستفاده نکنم

طبیعی ولی در کمال ناباوری باردار شدم 

من گریه کردم منفی شدم تو گریه کردی مثبت شدی  هی روزگارر

ایشالا برای شما هم مثبت بشه. من خواهرم باردار نمیشه از من بزرگتره ولی من... بیشتر غصه اونو میخورم تا خودم امضامو ببین