2777
2789

آنچه ک قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت...

کیمیاگر》

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜من ی دختر ۱۸ ساله ام😎 پرانرژی و شاد😁  حال همه رو خوب میکنم،انرژی مثبت😅 بهم میگن مغرور جذاب😎از آن آدمایی که از دور مغرور و یکمی اخموَن اما وقتی هم صحبت میشی دلنشینن و تفکرت کلا عوض میشه😍زندگی و مطالعه📚،کمک به دیگران و هر چی که دل آدما رو شاد میکنه☺خیلی دوس دارم😍😇 دوسدارم همیشه تو تحصیل موفق باشم تا به هدفی که دوس دارم برسم و دل مامان بابام رو شاد کنم😍  میشه برای رسیدن ب خواسته هام ی صلوات بفرستی🥺❤  ممنون میشم ازت🙏🏻😇   ان شاء الله همیشه حال دلت خوب باشههه💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیق متنش یادم نی ولی کلا اینو میگفت که تو نگاه اول هر کسی رو دیدی هر حسی بهش داشتی اکثر مواقع اون ح ...

برای منم تاالان همینجوری بوده 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

من کتاب سیر عشق رو تازه تموم کردم 

ی رمان درباره کشمکش های یه رابطه 

با تحلیل و توصیفای قشنگ 

خیلی راضیم که این کتابو خوندم 

ی قسمتیش میگفت آدم ها چند سال بعد از ازدواجشون تازه آمادگی ازدواج پیدا میکنن .چیز عجیبی هم نیس چون خیلی درس هارو وقتی یاد میگیری که تو بطن داستان رفته باشی 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔

از دانستگی هیچ ندانستم ،الا تو را که کهکشان فشرده امال منی بیا واز سر انگشت بریز عشق را ومعنا از دل من بستان محبوب غریب  با ان نگاه لرزان ولبخند دل تکانت که شنیدن وبوییدن تو غایت اسرار ملکوت است ،چون تو خوش از خواب هزاره ی عشق به کیهان کوچک اسمان من امدی تقدیر دیگری در مقابلم رویید    تنها دیدار تو وتماشای تو ونفسی دیگر گو ای مرگ بیا    کتاب چشم به راه بانو   سید علی صالحی  عاشقشم💖 

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۵۱۵_۱۴۴۵۱۷_gallery_4cm8.jpg

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۵۱۵_۱۴۴۵۱۹_gallery_fl

w8.jpg

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۵۱۵_۱۴۴۵۲۲_gallery_wex.jpg

اینارو دوست دارم

۳ تا عکس باهمه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

دوستان من ی چیزی بگم

کتاب خوندن خیلیییییی آدما و شخصیت آدمارو تغیر میده

پس سعی کنید توی برنامه زندگیتون حتما کتاب بخونید 

من خودم کنکوریم ولی آخر شبا وقتی برنامه روزانه م تموم میشه حتما یه تیکه ای از کتابی رو میخونم 

چون کلا روحیمو عوض میکنه 

میدونم هزینه کتابا خیلی بالا رفته

منم خیلی از کتابا رو به صورت پی دی اف تهیه میکنم

ولی بازم می ارزه😉

آخیش یه تاپیکی که موضوع مادر شوهری توش نیست یه قهوه بزارم بشینم یه گوشه کامنتاتونو بخونم❣️

ولی نه پربازدید شد نه اون طور که باید و شاید کامنت ها زیاد شد 

خیلی دردناکه💔

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱