2777
2789

از حیله و دسیسه نترس. 

اگر کسانی دامی برایت بگسترانند تا صدمه ای به تو بزنند خدا هم برای آنان دام می گستراند. 

چاه کن اول خودش ته چاه است. 

این نظام بر جزا استوار است، 

نه یک ذره خیر بی جزا می ماند، نه یک ذره شر..

تا او نخواهد برگی از درخت نمی افتد. 

فقط به این ایمان بیاور

قاعده سی و ششم شمس

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که با تو تا به این درجه از بزرگی رسیدم چرا مغرور نباشم؟ 

من غرور مطلقم آیدا 

مثل خون در رگ های من (احمد شاملو )

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱

بهترین اتفاق های  عمرم درلیست کارهایی که باید انجام میدادم هیچ وقت نبوند!🌺

هیچ وقت فکرش رو نمیکردم از دستت بدیم،هیچ وقت فکرش رو نمیکردم از دلتنگی تو زجه بزنم...،هیچ فکرش رو نمیکردم التماست کنم،که یه بار دیگه هم که شده صداتو بشنوم،هیچ وقت این روزایی که داریم بدون تومیگذرونیم رو فکرش رو نمیکردم،اینکه همیشه یه بغض مهمون گلوم باسه،....دلم برات خیلی تنگ شده،تهش یه جملستا،ولی با تک تک سلول های بدنم،با گوشت وپوست و استخونم،دارم درکش میکنم،دارم تحملش میکنم!دیدارم باهات شده به قیامتا💔🥀خودتم فکرش رو نمیکردی نه!؟میدونی وحید،دلم برای تک تک روزایی که اذیتم ومیکردی و جیغم رو درمیاوردی تنگ شده،دلم برا خندیدنات،برای اون دکلمه هایی که همیشه میخوندی،برای وقتایی که توماشیمت مینشستم و جز آهنگای تتلو چیزی گوش نمیکردی،برای وقتایی که سربه سرتک تک خونواده میزاشتی،،،،وحید.... تومثل داداشم بودیا...توعزیزترینم بودیا...خیلی دوست داشتم و دارم بی معرفت....😭🥀

بنویس تا اتفاق بیافتد اسم کتابم همینه بهترین نوشته اش هم همینه 

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡

یک مرد زن‌ستیز مردسالار متولد نمیشود، بلکه ساخته میشود...آن هم به دست زن‌ها.

چاک پالانیک؛ از کتاب خفگی

مرد را معادل انسان قرار می‌دهند و زن را پایین‌تر از مرد میدانند و هرگاه زنی کاری کند میگویند از جنس مذکر تقلید کرده.

سیمون دوبووار؛ از کتاب جنس دوم

و کتاب جز از کل هم مونولوگ‌های فلسفی خیلی خوبی داره

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

کتاب عشق رقص زندگی

اثر اشو

زندگی فی نفسه مانند یک بوم نقاشی سفید است .

این به تو بستگی دارد که در این بو م چه بکشی . می توانی نقش شادی و خوشبختی و یا رنج ومحنت نقاشی کنی !

البته ممکن است این پرسش ایجاد شود که همه چیز دست مانیست . محیط و خانواده و....

اما باید گفت ذهن و انرژی که مال ماست از این دو نیرو بویژه اگرذهن، درست استفاده کنیم آنوقت است که در هر موقعییتی که باشیم می توانیم نقش خوشبختی را بکشیم .. ای انسان تو آزادی !

شکوه و عظمت وجود انسانی در این آزادی خلاصه می شود . می توانیم طوری از

این آزادی استفاده کنیم که زندگی را به جهنم تبدیل کرده و یا برعکس زندگی آکنده از زیبایی ،نیکی، شادی ،...  و سرانجام عشق گردد.

انتخاب به عهده توست که چگونه از این بزرگترین هدیه خداوندی استفاده کنی . حق انتخاب باتوست . صبح برای همه یکی است شاید حتی فرد خوش بین و بدبین در یک اتاق نشسته و از یک پنجره بیرون را نگاه می کنند!

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤