2777
2789

خارجی بگیر

هد اند شولدرز

و پرت پلاس

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داروگر وسلام

با منی ک بخاطر شوخی سیزده بدر تعلیق شدم حرف از تعلیق نزن ک دلم میگیره  ما ک میدونیم از بس دروغ بافتی میگی کاربریم دست ۵ نفره ولی ماهم بخاطر این اومدیم این سایت ک دروغ بشنویم و قوه تخیلمون بره بالا حلالت داداش  اگ بحث کردیمو دیگ ریپ نزدم بدون حیف دونستم واسه ت انگشتای نازنینم تایپ کنن

من کلاogxبنفش میزنم

خیلی عالیه جلو ریزش هم میگیره موهامو هم نرم وحالت دار میکنه 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

فعلا ک بازار خوبی داریم...پس همون شامپو بچه فیروز  بگیر  با خیال راحت....در ضمن هرگز شامپو عوض نکن.....بچه بگیر راحت شو

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
از کجا تهیه میکنی؟

ببین عزیزم از فروشگاههای معتبر لوازم آرایشی بگیر

من بندرعباس هستم قشم رفتنی می‌خرم 

نرفتنیم پیج مغازه رو گرفتم سفارش میدم میفرستن

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

ببین عزیزم از فروشگاههای معتبر لوازم آرایشی بگیر من بندرعباس هستم قشم رفتنی می‌خرم  نرفت ...

منم چندبار از آنلاین شاپ هایی که خرید خارج انجام میدن خریدم ولی دیر میفرستن، اگه ممکنه آدرس این پیج رو بهم بده. مرسی

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
منم چندبار از آنلاین شاپ هایی که خرید خارج انجام میدن خریدم ولی دیر میفرستن، اگه ممکنه آدرس این پیج ...

ببین تو‌گوگل هم سرچ کنید گالری شقایق قشم میاره بالا من پیجش هم براتون میفرستم ولی میخوام مطمئن هم باشبن واقعا وسایلاش اورجینال هستن 

منکه ۲ساله یا حضوری یا انلاین می‌خرم راضی هستم 

منم چندبار از آنلاین شاپ هایی که خرید خارج انجام میدن خریدم ولی دیر میفرستن، اگه ممکنه آدرس این پیج ...

Shaghayegh-galleryy@