2777
2789
عنوان

اگه برگردین به اول راه دوران بارداری...چه کارایی انجام میدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ماه پنجم بارداری .عرق کاسنی میخورم.بچم زردی نگیرع..بور هم بشه..سر پسر اولم نمیدونستم خیلی اذیت شدم..بعد برای بچه دومم عروس خالع همسرمن که خودش وشوهرش سبزه هستند وبچه هاش بور بود .میگفت من اینکار رو میکردم..چهار لیتری میگرفتم میخوردم..بعد برای دومی اینکار کردم.همون شد..خواهرمم همین شد بچش.

کمتر حرص میخوردم، بیشتر دعا و قرآن میخوندم. 

تو شکمم براش قصه و کتاب میخوندم، و بعد زایمانم بیشتر استراحت میکردم و حرص تمیز کاری و... رو نمیخورذم

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
من باردارم هیچی نمیخورم شمااا تهوع ندارید؟هرروز صبح یه سیب یه کم هندونه ماست و سبزی شبم موز  فق ...

من اینجوری بودم

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

اگه برگردم هیچ کاری نمیکنم و تا بتونم ناز میکنم چیزی ک اصلا نداشتم یکسره سرپا بودم حتی مریضم میشدم خ ...

الهیییی...

ان شاءالله دومی حسابی به خودت برسی و ناز کنی💕💕💕

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  

از لحظه لحظه ش لذت میبردم 

کیف میکردم 

تا وقتی فرزندم توی وجودمه انقدر باهاش حرف میزدم و براش کتاب میخوندم ک وقتی اومد دلش کتاب بخواد😁

از شوهرم توقع نداشتم هرلحظه بفهمه من چ حالی دارم 

همین ک ببره واسه دکتر و سونو و آزمایش کافیه بیشتر از این دیگه میدونم ک درکی نداره 

لباس بلند و آزاد توی خونه میپوشیدم و راحت میگرفتم همه چیرو 

تا بگذره و بچمو تو آغوش بگیرم

اللّهم عجّل لولیک الفرج
هنوز باردارم ....  کار اشتباهی نکردم جز اینکه پیتزا و فست فود خوردم گاهی  ک اگر برگردم ع ...

😂😂

مثلا من یهو  وسط خوردنشون عذاب وجدان میگیرم بعد میگم برای اخرین بار برای آخرین بار😂

از آن خودت باش که ارزنده ترینی :)
از ماه پنجم بارداری .عرق کاسنی میخورم.بچم زردی نگیرع..بور هم بشه..سر پسر اولم نمیدونستم خیلی اذیت شد ...

خوب شد گفتی منم بچم زردی داشت برا این حتما باید بخورم

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

کنسرو ها و سوسیس  کالباس  نمیخوردم

سبزی زیاد میخوردم

هر چی که مواد نگهدارنده زیاد داره ،حذف میکردم

بارداری پسرم  خیلی سبزی و  میوه میخوردم

بارداری دخترم چون استراحت مطلق ،بودم همش کنسرو و تن ماهی و فست فود میخوردم

از لحاظ ضریب هوشی،زمین تا آسمون با هم فرق دارن