2777
2789
عنوان

بعد از مرگ

198 بازدید | 18 پست

اگه کنجکاو هستین در این باره میتونین توی جستجوی ایتا قسمت عناوین اینو  dor_bezan سرچ کنین کتاب صوتی آن سوی مرگ به نظرم جالبه بعضیاش شیرینه بعضی جاهاشم تلخ!

بعد مرگ وارد عالم دیگه ای میشیم هرچه روح اگاه تر جایگاه بالاتری در عالم بعدی داریم 

همانطور که از جنین وارد این عالم شدیم 

دوران جنینی ک‌چیزی تو خاطرمون نیست فقط سیاهی اب بوده 

بعد از پا گذاشتن تو این عالم رنکها،غذاها،خوراکیها و زیبایی بسیار دیدیم و قطعا عالم بعد زیباتره

زمان عمیق ترین چاله ها را پر میکند....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو قسمت زندگی پس از زندگی دیدم هنوز چارستون بدنم میلرزه همینم مونده دیگه

منم اونو زیاد نمیبینم میترسم اما این شیرینه آدم امید پیدا میکنه مثلا اولی دختریه که امام علی (ع) شفاش میده و بهشت برزخی رو نشونش میده و چیزای جالب دیگه.....

دو قسمت زندگی پس از زندگی دیدم هنوز چارستون بدنم میلرزه همینم مونده دیگه

من نمیدونم چقد این چیزا ب روح اون دنیا ربط داره یا نه 

نمیدونم عملکرد مغزه یا واقعا روح جدا میشه

چون خودم بعد دو عمل پی در پی ب فاصله یک روز  که دومی سخت بود در حین بیهوشی  چیزای رو دیدم هفت در اون دنیا 

دیگه نمیدونم روحم بوده واقعیت یا نه خواب عملکرد مغز

اما هرچی بود شیرین بود

منم اونو زیاد نمیبینم میترسم اما این شیرینه آدم امید پیدا میکنه مثلا اولی دختریه که امام علی (ع) شفا ...

باور کن تا چند وقت انقد حالم بد بود الان هم کوچکترین حرفی بزنم همش،میرم تو فکر میگم نکنه طرف ناراحت شده نکنه دل کسی رو بشکنم حالا مستاجریم ماهیتابه افتاده رو سینک اندازه نوک ناخن کوچیک هم کمتر زخمیش کرده میگم مدیون نشم بدبختم کنن اون دنیا یعنی دراین حد وای عین سگ میترسم از حق الناس این غیبتم که شده قوز بالاقوز🤦‍♀️

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست
من نمیدونم چقد این چیزا ب روح اون دنیا ربط داره یا نه  نمیدونم عملکرد مغزه یا واقعا روح جدا می ...

یعنی ترس نداشتی؟

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست
باور کن تا چند وقت انقد حالم بد بود الان هم کوچکترین حرفی بزنم همش،میرم تو فکر میگم نکنه طرف ناراحت ...

از عمد که کاری انجام ندادید گل

حق الناس که مثل کاراماس ب انسان بر میگرده تو همین دنیا

اما غیبت دروغ تهمت اینا فقط روحت رو ل پایین میکشه نمیزاره روحت فراتر بره خودش رو برای عالم بعدی اماده کنه که‌جایگاه والاتری داشته باشه 

خداوند خیلی خیلی مهربان عزیزه 

از عمد که کاری انجام ندادید گل حق الناس که مثل کاراماس ب انسان بر میگرده تو همین دنیا اما غیبت درو ...

ممنون عزیزم حرفات خیلی آرامش بخش بود❤

یعنی ترس نداشتی؟

نه خیلی شیرین بود

هفتا در بودن که پدر خدابیارمزم همراه با اقای که میگفت پیامبره ((خوب یادم نمیاد))بود

پدرم میگفت انتخاب کن از کدوم در وارد شیم همه جا سفید هفت در به ترتیب که همه قوس داشتن دست پدرمو گرفتم که از یکی از درها ورود کنیم وارد مکان ابدی شیم 

ک از پشت سر صدای یا ابلفض میومد که دخترم خوب بشه 

ک من دست پدرمو رها کردم سمت صدا رفتم 

اون صدا صدای مادرم بود وقتی تعریف کردم مادرم میگفت مدام در اتاق عمل ابلفظل صدا زدم

نه خیلی شیرین بود هفتا در بودن که پدر خدابیارمزم همراه با اقای که میگفت پیامبره ((خوب یادم نمیاد))ب ...

وای چه جالب🥺 حصرت ابوالفضل قربونش برم وقتی مضطر باشی واقعا به دادت میرسه مادرشون هم همینطور💚