2777
2789

یه داستان قدیمی هست که میگه وقتی انسان خواب هست قبل از اینکه روح وارد بدن بشه و انسان بیدار بشه  تمام اعضا ی بدن به هم صبح بخیر میگن و به هم نیگن سعی کنید امروز بهترین کار هارو انجام بدین مثلا دست میگه سعی میکنم بهترین عمل خیر رو من انجام بدم  پا میشه من سعی میکنم بهترین جاها برم ، اما به زبون که میرسه همه بهش میگن تو فقط گاهی  ساکت باش بهترین کار میکنی اگه بدونین گاهی با حرف هاتون چه ضربه ایی به دیگران می‌زنید و چه حق الناس هایی به گردنتون میوفته گاهی شده با کتک و خود زنی هم جلو زبونتون بگیرید باور کنید ما کاری نداریم نظر شما و شیوه ی زندگی شما چیه و واقعا برامون هم مهم نیست پس چرا سعی می‌کنید ثابت کنید شیوه ی تفکر شما درسته ، ما فقط شیوه ی زندگی خودمون داریم  حالا تو هر زمینه ایی  باشه، کاری هم به کسی نداریم ، یکی دلش میخات مو رنگ کنه یکی نه یکی، یکی دلش میخات دوستان کم اما واقعی داشته باشه ، یکی دلش میخات با همه صمیمی بشه ، خواهشن جلوی زبونتون بگیرید و فک نکنید اگه همه مثل شما زندگی کنن اون وقت نیشن یه انسان کامل .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر که را اسرار حق آموختند

مهر کردند ودهانش دوختند

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

موافقم عزیزم مادشوهرم به شدت زبون تلخی داره انقدر دلم شکسته از حرفاش همش فکر میکنه روش زندگی خودش بهترینه خودش همه چیزو میدونه مدام از خودش تعریف میکنه خودشیفته واقعی 

زبان سرخ سر سبز  میدهد بر باد......

متاسفانه درسته و چقدرم ما ایرانیها زبان خوبی داریم....

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

آخ گفتی

من که زبون مادرشوهرمو شبیه نیش مار میبینم

یه سره پیش ما میگه پسرفلانی اینکارو کرد عروس فلانی اون کارو کرد

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪