2777
2789
عنوان

از نظر روحی داغونم

83 بازدید | 13 پست

چکار کنم سر هر مسئله ای من اضطراب دارم بعد خوشم میاد دقیقا همه اون روز سر همون مسئله حرف میزنن همه شروع میکنن حرف زدن دربارش همین حالمو بوتر میکنه یکی هست دلداریم بده اضطرابم کمتر بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خیلی اضطراب داری سعی کن کمی بخوابی 

سر اینکه من ۴ سال پیش چه غلطی کردم اضطراب دارم بعد خوشم میاد اومدم نی نی سایت همه درباره تلگرام و اینستا تایپیک گذاشته بودن نشستم پیش مادرم ی چی گفت کلا اعصابمو خورد کرد حالمو بدتر کرد اصلا ی وضعی

سر اینکه من ۴ سال پیش چه غلطی کردم اضطراب دارم بعد خوشم میاد اومدم نی نی سایت همه درباره تلگرام و ای ...

عزیزم گذشته ها گذشته اسمش روشه گذششششته 

دیگه اون روزها بر نمیگرده 

ببین اگر در زمان حال یعنی همین الان خوشحالی و رضایت داری پس خوشحال باش نهبه گذشته و نه به اینده فکر کن 

فقط زمان حال رو دریاب 

اگر مشکلی داری بشین روش خوب فکر کن ببین راه حل چیه بنظر من انسان تا ۸۰درصد مشکلاتشو خودش به تنهایی میتونه حل کنه وراه حل اصلی پیش خود ادمه 

کو ؟!  کجاست !؟

سر اینکه من ۴ سال پیش چه غلطی کردم اضطراب دارم بعد خوشم میاد اومدم نی نی سایت همه درباره تلگرام و ای ...

اینکه میگی ۴سال پیش چه کاری کردی 

منم اشتباه داشتم منم مثل توعم به اشتباهات گذشته که فکر میکنم خیلی داغون میشم بعد به خودم میگم تو اون روزا خیلی بچه تر بودی عقلت کمتر بوده اشتباهی که کردی از کم عقلی بوده ،خودم رو میبخشم  

سعی کن خودت رو ببخشی 

کو ؟!  کجاست !؟