آلماجونی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 2168 عنوان دوره کرم سازی خوبه ؟ هر کی اطلاعی داره بیاد 422 بازدید | 9 پست میگم که خیلی تو فکر کار کردن تو خونه ام . که پولش خوبم باشه . به نظرتون تو دوره کرم سازی شرکت کنم ؟ کسی میخره؟ اینم بگم آموزشش مدیکال هست و با فرمول اینا . کرم ضد جوش و کرم جوانسازی و .... حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 1402/02/25 | 13:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلماجونی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 2168 یعنی چطوری؟ بیش تر توضیح میدی مواد میخریم تو خونه کرم درست میکنیم . به دوست و آشنا میفروشیم. اگر هم خیلی خوب باشه و همه راضی باشن میتونیم تو اینستا هم پیج فروش بزنیم . البته من هم دارم از دوستان میپرسم ببینم خوبه یا نه ؟ حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
دلبرقصه عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 8703 مواد میخریم تو خونه کرم درست میکنیم . به دوست و آشنا میفروشیم. اگر هم خیلی خوب باشه و همه را ... اهان کرم های خونگیولی فکر نکنم زیاد فروش داشته باشع 🧡
آلماجونی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 2168 چه جالب نیاز به آزمایشگاه اینا نداره؟ همون دیگه نیاز نداره . و اینکه میگم خطرناک نباشه؟ به طرف هم گفتم یهو نزنیم پوست طرف و شتک کنیم . گفت نه خیالت راحت . آموزش من مدیکاله و این حرفا . هر کی از آشناهام برده راضی بوده حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
آلماجونی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 2168 خواهرم رفت واقعیت بیخوده عه یعنی هیچ کس نخرید ؟ حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
fafalo عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 5550 عه یعنی هیچ کس نخرید ؟ نه عزیزم.کسی اعتماد نمیکنه کرم دست ساز بخره اونم از کسی که پزشک نیست عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕