2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم امتحان مطالعات داری هم نامزد؟ نکن اینکارو😐

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.

از بین‌کارای زیبایی مژه کاری هزینه کمتری برای شروع لازم داره. به نظرم با مارکتینگ الان اولین کاری که باید یاد بگیری بالا آوردن پیچ اینستاگرام‌کاریته. گذاشتن یسری ویدئو ها، نحوه تحریک کردن عواطف بقیه و ویدیو های سرگرمی تو استوری. بعد اینکه کارای زیادی می تونی بکنی. می تونی جای تولید صرفا فروشنده باشی. مثلا آنلاین شاپ کتاب بزن و هر دفعه از یه کتاب چند تا بخر داستان رو معرفی کن و همونو بفروش. می تونی گل آرایی برای گلفروشی یاد بگیری. تزئین باکسای هدیه هم خوبه. شمع سازی آسون و کم هزینه است ولی فروش چندانی نداره. اگه مشکلی با دروغ گفتن نداری می تونی فالگیر و جادو جنبل کن هم بشی :) نوشتن داستان اختصاصی با اسم و شخصیت افراد، درست کردن کادو تو یه رنج قیمت برای سوپرایز خود فرد سفارش دهنده. یه ایده هم دارم اینکه پیج بزنی پول بدن بهت تو لایو به فردی که طرف می خواد چیزی بگی 😂 امتحان کردن شوهر یا پارتنر افراد. جز اینا یادت باشه هرکاری رو شروع کنی یک سالی تا بالا اومدن پیج و حل کردن مشکلاتش درامدی نخواهی داشت پس ثابت قدم باش

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
از بین‌کارای زیبایی مژه کاری هزینه کمتری برای شروع لازم داره. به نظرم با مارکتینگ الان اولین کاری که ...

یا خدا چ راهکار هایی دادی😂فقد جادو و جنبل و امتحان کردن پارانتر😂

یا خدا چ راهکار هایی دادی😂فقد جادو و جنبل و امتحان کردن پارانتر😂

😁😁😁