2777
2789
عنوان

شماهم صبح ها پامیشن ‌ . انگاری چند نفر کتک تون زدن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت قبل اینجوری بودم تا یک ربع از بدن درد نمیتونستم راه برم کف پام به شدتی درد میکرد که فکر کردم خارپاشنه دارم یا بدن درد رفتم از رماتیسم دادم خیلی نابود بودم خداروشکر بیست کیلو کم کردم خیلی بهتر شدم ولی خوب بخاطر دوبار سزارین کمر درد رو دارم

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون
چنان پادرد و کمر دردی دارم صبا انگار تو خواب میرم کوه نوردی ‌  یکساعت میشینم تو رختخاب به خودم ...

من همه رو تهدید میکنم . الان باستنم درد گرفته . ی ساعته نشستم ی چای بخورم

من از ۷ و نیم صبح همین حسو دارم هی ظرفای تو سینک صدام میکنن میگم ساکت شید با من حرف نزنید،دیشب ۴ خوابیدم ۷ و نیم با انگشت صمد تو چشمم بیدار شدم،۳ ساله خواب درست و راحت ندارم از بدن درد و کمر دردم که نگم برات داغونم  

بلندترین فریاد من سکوت من است...
من آخه لاغر بدنم . دیگه کم کنم بد میشم ‌ .صورتم تو پره

نه من سر بارداری اضافه وزن داشتم.شما پس مشکلت چاقی نیست.ببین روماتیسم نباشه

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون