سلام دوستان من یک و نیم ساله هیچ جلوگیری نداشتم و برای باردار اقدام کردم که بعد از شش ماه اقدام بی حاصل رفتم دکتر دکتر تشخیص تنبلی تخمدان داد و پروژسترون داد و پریود هام 40یا45روزه داد بعد دوباره پریود شدم رفتم پیش دکتر بهم لتروزول داد اون ماهم پریود شدم و رفتم پیش یه دکتر دیگه اونم معاینه کرد گفت عفونت داری و آزمایش و سونو نوشت منم انجام دادم ولی نه تو سونو مشکل ی بود نه تو آزمایش نتیجه ها رو بردم دکتر گفت تا 3ماه باید قرص جلوگیری بخور بیا گفتم دکتر من میخوام زود حامله شم گفت نه باید قرص بخوری منم نخوردم اومدم 🥺 خونه الا ن 5ماهه نرفتم دکتر بعد الان یه دکتر عالی گیراوردم میخوام درمانمو شروع کنم میشه بگین چی بگم که دارو بده من زودتر باردار بشم ،💔💔
پسر نازم میشه پیش خدا دعا کنی این نینی برامون بمونه و صحیح و سالم بیاد بغل منو بابایی قربون قد بالات برم که نشد بیایی بغلمون من میدونم جات پیش خدا از آغوش من بهتره قشنگم مامان خیلی دوست داره اینو همیشه یادت باشه منتظر م باش یه روز میام پیشت مامانی.....هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤
باید به دکتر اعتماد کنی تا پروسه رو به درستی تا انتها بانجام برسونه یه گل با زیاد اب دادن و ...
اره دیگه این دکتر تعریفش زیاد شنیدم میخوام درمانمو شروع کنم هر چقدرم طول بکشه صبر میکنم دیگه چاره چیه
پسر نازم میشه پیش خدا دعا کنی این نینی برامون بمونه و صحیح و سالم بیاد بغل منو بابایی قربون قد بالات برم که نشد بیایی بغلمون من میدونم جات پیش خدا از آغوش من بهتره قشنگم مامان خیلی دوست داره اینو همیشه یادت باشه منتظر م باش یه روز میام پیشت مامانی.....هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤
قرص جلوگیری رو برای تنظیم دوره وهورمون ها بهتون داده هر دکتری رو انتخاب میکنین عوضش نکنین و د ...
من وزنم 70کیلوه آزمایش تیرویید دادم پرولاکتین هم دادم سونو هم نگفت من تنبلی دارم ولی دکتر ه اصرار داشت تو تنبلی داری