2777
2789
راستش نمی دونم  شنیدم اصلا خوب نیست  ولی خواهرم سه تا بجه داره میگه بذار بچه هات بمونن خ ...

من خودم به خاطر حساسیتی که داشتم اجازه ندادم اما بچه هایی که میمومن مستقل تر و احتماعی تر هستن

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ااصلا به کسی اعتماد ندارم بچمو با خودم میبرم با خودم میارم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
تنها؟ نه هرگززززز  هرجا برم با خودم میبرم  چون خودم ازینکه مادرم منو به اقوامش میسپرد آ ...

منم همینو میگم میگن حساسی 

به صاحب خونه هم اطمینان داشته باشی به همه مهمونا واعضای خانواده که نمی تونی اعتماد کنی 

راستی امضاتون قشنگه من همش با خودم مرورش میکنم 😁😁

منم این کارو میکنم میگن حساسی😒 نمیذاری بچه ات مستقل بشه 

بذار هر چی دلشون میخواد بگن هیچوقت بچتو تنها نذار پسرم سه سالشه مهمون که میریم با بچه های دیگه تو اتاق بازی میکنه زود زود بهش سر میزنم و در اتاق رو باز میذارم پسر بالغ هم هست بینشون نمیخوام خلوت کنن

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
دخترمن دوست داره پیش مادر شوهرم بمونه  مجرد هم ندارن ولی پسرای برادر شوهرم میان خونشون  ...

خب منم دختر دارم قطعا اینطور که پسرای برادرشوهر بیان اونجا منم موافق نیستم

چون دخترم تک نوه هس تو خونواده همسرم مثل تخم چشاشون مراقبش هستن و اونقدی که اونا بهش توجه میکنن خودم نکردم  

الان صاحب یه نوه شدن که یه ساله هس

چون ما راه دوریم یه تابستون معمولا میره اونجا

خونه خودم هم چون همه ازدواج کردن و همسنش نیس شب کم میمونه ولی خونه خواهرم که دختر همسن خودش داره میمونه

دخترمن دوست داره پیش مادر شوهرم بمونه  مجرد هم ندارن ولی پسرای برادر شوهرم میان خونشون  ...

خب منم دختر دارم قطعا اینطور که پسرای برادرشوهر بیان اونجا منم موافق نیستم

چون دخترم تک نوه هس تو خونواده همسرم مثل تخم چشاشون مراقبش هستن و اونقدی که اونا بهش توجه میکنن خودم نکردم  

الان صاحب یه نوه شده که یه ساله هس

چون ما راه دوریم یه تابستون معمولا میره اونجا

خونه خودم هم چون همه ازدواج کردن و همسنش نیس شب کم میمونه ولی خونه خواهرم که دختر همسن خودش داره میمونه