2777
2789
عنوان

به نظرتون چکار کنم از دست مهمان

1913 بازدید | 89 پست

آقا از رو عید تا الان سر هم شاید یک هفته مهمان نداشته باشم هر روی مهمان آقا من خسته شدم الان دیشب بعد چند روز مهمانم رفتم یکی دیگه اش زنگ زده عصر میاد من دیگه بریدم آسایش ندارم امتحان های دخترمم هست گناه داره نمی‌ذارن بخونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکنه شمالی هستی

خیلی بده واقعا  کاش یه بهونه میاوردی که نیان

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

بگو دخترم امتحان داره 

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 

مگه کج‌ا زندگی میکنی همه علاقه دارن بیان

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊

منکه کشش ندارم

خیییلیییی دوست دارم. خیلی. میمیرم براتتتت دوست دارم به کللل دنیا بفهمونم که چقد دوست دارم و برام عزیزی. از ته دلم عاشقانه دوست دارم. تا آخر دنیا دوست دارم.تا آخر آخره دنیا. دنیاها بیادو بره دوست دارم. . 

عزیزم بگو دخترم امتحان داره

به خدا کل دوران تحصیل من همینجوری گذشت، همش مهمان و ............. خیلی بدههههه، خیلیییییییییی

نمیدونم چرا یکی که خوشرو باشه و در خونه اش باز باشه مردم دست از سرش بر نمیدارن