2777
2789
عنوان

عقب افتادن پریود توراخدا بیاین

5186 بازدید | 68 پست

من ۶ روزه از موعد پریودیم میگذره دیروز بی بی زدم منفی بود الان چیکار کنم پریود بشم کلی زعفرون و عسل و سیاه دانه خوردم بدتر از همه شوهرم میگه من بع خودم اطمینان دارم که جلوگیریم درست بود تو به خودت شک داری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم بچه نمیخام دخترم ۲سال و نیمش هست اما میگم راضیم به رضای خدا اما حرف شوهرم خیلی دلمو شکسته میگه من درست جلوگیری کردم تو به خودت شک داری که خرابی وگرنه با من حامله نمیشی من خیلی سخت جلوگیری کردم توراخدا یک راهی بگید پریود بشم خیلی کمردرد دارم

برای اطمینان آزمایش میدادی جلوگیریتون طبیعی باشه ممکنه خب

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

شنیدم عدس پخته آبش و گل گاو زبون سریع پریودمیکنه

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

عزیزم اول که استرس نداشته باش و یکم صبر کن پریود میشی

من با خوردن زنجبیل زودی پریود میشم،دمنوش دارچین و آویشن هم بی تاثیر نیستند 

دائما  یکسان  نباشد  حال  دوران  غم مخور
ی لیوان گلاب بزار جوش بیاد بهش پودر زعفران و نبات اضافه کن چندتا قل خورد بسه و نوش جان کنید 

خوردم جواب نداده تاحالا سابقه نداشته اینطور ببشه بی بی درست نیست

من خودم بچه نمیخام دخترم ۲سال و نیمش هست اما میگم راضیم به رضای خدا اما حرف شوهرم خیلی دلمو شکسته می ...

فقط اومدم بگم خاک برسرت شوهرت ،اخه این چه حرفیه!منم دوتا بچه دارم و مشکوکم ب بارداری به شوهرم گفتم گارد گرفت منم گفتم پس اگه بچه بود میندازمش آنقدر بهش برخورد گفت نباید میشد ولی اگه شده هم خدا داده فقط سالم باشه نوکرشم هستم

نه ماه انتظار ویک عمر نگرانی، حس آزاد دخترانه رابه مهرمادری دادن، بزرگترین ایثار یک زن است. ..
برای اطمینان آزمایش میدادی جلوگیریتون طبیعی باشه ممکنه خب

توراخدا نگو خودم اصلا بچه نمیخام با این مرد خدا خبر داره من تاره ماه قبلش قرص جلوکیری میخوردم این ماه نخوردم