من ۶ روزه از موعد پریودیم میگذره دیروز بی بی زدم منفی بود الان چیکار کنم پریود بشم کلی زعفرون و عسل و سیاه دانه خوردم بدتر از همه شوهرم میگه من بع خودم اطمینان دارم که جلوگیریم درست بود تو به خودت شک داری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم بچه نمیخام دخترم ۲سال و نیمش هست اما میگم راضیم به رضای خدا اما حرف شوهرم خیلی دلمو شکسته میگه من درست جلوگیری کردم تو به خودت شک داری که خرابی وگرنه با من حامله نمیشی من خیلی سخت جلوگیری کردم توراخدا یک راهی بگید پریود بشم خیلی کمردرد دارم
من خودم بچه نمیخام دخترم ۲سال و نیمش هست اما میگم راضیم به رضای خدا اما حرف شوهرم خیلی دلمو شکسته می ...
فقط اومدم بگم خاک برسرت شوهرت ،اخه این چه حرفیه!منم دوتا بچه دارم و مشکوکم ب بارداری به شوهرم گفتم گارد گرفت منم گفتم پس اگه بچه بود میندازمش آنقدر بهش برخورد گفت نباید میشد ولی اگه شده هم خدا داده فقط سالم باشه نوکرشم هستم
نه ماه انتظار ویک عمر نگرانی، حس آزاد دخترانه رابه مهرمادری دادن، بزرگترین ایثار یک زن است. ..