ببین کسی که تو معامله های کلان این مدلی هست که ۲۰ ملیارد پول جنس میده قطعا خونه ملک زمین ماشین میلیاردی داره که آب کنه پول یارو رو بده و به فرار نرسه صد در صد خطاکار شوهرته تو هم اگه واقعا تو این ماجرا بی تقصیری بچه ها تو بردار برو خونه مادرت و به فکر شغل و کسب درآمد باش که ازین آدم شوهر در نمیاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شرایط وحشتناکی من دیروز از ترس این شرایط دو تا بچه کوچیکم با خودم نبردم بیرون درکت میکنم اح ...
زودتر یک کاری بکن یک روز پسر دوسالم در یخچال رو باز کرد گفت مامان غذا نداریم گفتم چرا مامان یک کاسه ماست هست فردا میرم بانک پول میگیرم غذای خوشمزه درست میکنم یادم نیست چقدر اما هر ماه سود بانکی میگرفتم به زور شکم پسرمو سیر میکردم زودتر تصمیم بگیر و فکر کن شوهرت نیست فقط خودتو بچه ها هستید و مسؤلیت بچه ها با خودته.
اولی بزرگه مدرسه اس دیروز هم پلیس اومد مدرسه بکد طفلی میترسم تو فصل امتحانات تحت تاثیر اتفاقات قرا ...
ای وای روی اون خیلی تاثیر بدی میذاره😔
امیدوارم یه جوری حل شه روی بچه ها تاثیر بد نذاره. اول و آخر شوهرت پیدا میکنن. ای کاش خودش با پای خودش میرفت حداقل کسی مزاحم شما نمیشد. همینم از دستش برنمیاد؟
نه متاسفانه این بزرگنرین اشتباه همه عمرم بوده من اونموقع پشت شوهرم رو گرفتم زیادی خودم وبچه هارو به خطر انداختم مهمترین وظیفه شما مراقبت از خودت و بچه هاست همسرتم اینطور گفتی با وکیل میتونه حقش رو بگیره اونا فقط میخوان با آزار شما مجبورش کنن کوتاه بیاد بچسب به زندگی وبچه هات و برای یکی دو سال آینده برنامه ریزی کن هر وقت هم مشکل همسرت حل شد خداروشکر چیزی رو ازدست ندادی