2777
2789
من دوست دارم که 

من اصلا دوستندارم تابستون بیاد تابستونو کلا تو خونه ام 😑از گرما متنفرم تحمل گرما ندارم اصلا 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐جز جلو کولر خوابیدن و شر شر عرق ریختن چیزی نداره  کاش از بهار مستقیم بریم پاییز

تازه واسه کسی مثل من که کولر هم نداره خود جهنمه... فقط یه پنکه قدیمی

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
من اصلا دوستندارم تابستون بیاد تابستونو کلا تو خونه ام 😑از گرما متنفرم تحمل گرما ندارم اصلا 

منممممم، ولی خونه ام خیلی گرم میشه هیلی

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
حتما هوای شهرتون شرجیه ؟؟

اتفاقا خیر سرمون کوهستانیه شهرمون جهنم میشه

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

آخی حالا انشالله زمستون زود میاد 😂

کاربری چهارم هستم..... قول میدم دیگه حرف حق نزنم 😂
منممممم، ولی خونه ام خیلی گرم میشه هیلی

تحمل سرما واقعا بهتره تو سرما پتو میکشی لباس میپوشی نشد اتیش روشن کن. تو تابستون یعنی کولر نباشه لختم بشی فایده نداره

😐جز جلو کولر خوابیدن و شر شر عرق ریختن چیزی نداره  کاش از بهار مستقیم بریم پاییز

من خودم مرداد ب دنیا اومدم 

فقط پاییز با اسفند اردیبهشت میتونم کنار بیام فصل دیگرو تحمل ندارم🥲

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
تحمل سرما واقعا بهتره تو سرما پتو میکشی لباس میپوشی نشد اتیش روشن کن. تو تابستون یعنی کولر نباشه لخت ...

بخدا، من یه بار به شوهرم میگفتم ترجیح میدم توی قطب از یخ زدگی بمیرم تا توی بیابون از گرما...

ولی زندگیم برعکسه، دارم از گرما می‌میرم، وقتایی خیلی گرمم میشه روی سرامیکا دراز میکشم یه کم خنک شم😢

از تابستون متنفرم بخاطر هوای گرمش ولی میوه هاش دوس دارم خخ

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا
بخدا، من یه بار به شوهرم میگفتم ترجیح میدم توی قطب از یخ زدگی بمیرم تا توی بیابون از گرما... ولی ...

قبلا بهارو پاییز هوا خنک میشد الان رسما ۳ فصل تابستونه ی فصل زمستون هوا از الان که حالا وسط بهاره گرمه