2777
2789

شیرمو دوشیدم تو شیشه قبلش نچشیدم بچم بلندشد برای شیر بهش دادم بعد چشیدم دیدم خراب شده دوماهشه... توروقران بگید چیکارکنم.. تازه خورده.. چیکارکنم بالا بیاره

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری خراب شده؟ 

تودمای خونه خراب شده بچم سینمو نمیگیره کجبورم بدوشم تو شیشه شیر 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
شیر مادر زود خراب نمیشه عزیزم حساس نشو چیزی نشده بگو چقد بیرون بوده؟

فکر کنم 4یا5ساعت 

تودمای خونه خراب شده بچم سینمو نمیگیره کجبورم بدوشم تو شیشه شیر 

خراب نشده بچه هم سالم آروم باش 

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

عزیزم سؤالات اینجوری رو زنگ بزن 115 سریع راهنمایی میکنن که چکار کنی، چون حیاتی و پزشکیه اینجا جاش نی ...

شوهرم هس نمتونم زنگ بزنم... میشه زنگ بزنی بپرسی... بچم دوماخشه تقریبا 4یا5ساعد دوشیده بوپم.. الانم علائمی نداذه 

چرا فکر میکنید خراب شده شیر مادر یک روز کامل در فضای داخل اتاق هم سالمه توی یخچال تا یک هفته سالمه ت ...

ترش بود 

شوهرم هس نمتونم زنگ بزنم... میشه زنگ بزنی بپرسی... بچم دوماخشه تقریبا 4یا5ساعد دوشیده بوپم.. الانم ع ...

بچه اولته؟

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤