2777
2789
عنوان

سختی های دوران عقدددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 43 پست
اتلیه ها باب کردن که پول به جیب بزنن میبینن ماها دوس داریم 😑

باحاله ها ولی در عین حال خرج اضافیه

دوستم ۲۵ تومن داده فرمالیته خیلی جذاب بود کلیپشون اما خب ک چی🤕 پولتو بزار جیبت مثلا سالگرد برو آتلیه و آرایشگاه یه تنوع ب خودت و شوهر هم میدی

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک کن الان دست و بال همه خالیه  بعدانم میشه فرمالیته رو گرف واسه سالگرد عقد یا ازدواجتون.. ک ...

بلاگرا واسه تبلیغ میکنن واسشون مفتی میفته ..بعدشم از وبلاگری کلی در امد دارن 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

من باشم فقط یه کلیپ عروسی درست میکنم و بقیه پول که میخوام بدم برا تالارو میدم بهترین مسافرت میرم

اگه اینو دیدی یه صلوات برای خوشبختیم و موفقیتم بفرست اگه فرستادی بگو تا منم سر نماز دعات کنم❤️   ۱۴۰۲/۵/۲5خدایاشکرت  خدا بهم یکی از شیرین ترین آرز هامو داد :) و اما همیشگی نبود.  تو رو از خدا طلب کردم اگه قسمتم نیستی حکمتشو شکر🙂 اگر دلتنگی و غمگین  خوشحال میشم منو قابل بدونی برای آرامشت ( یس ) بخونم و شما برای ارامشم دعا کنی 💙 
بلاگرا واسه تبلیغ میکنن واسشون مفتی میفته ..بعدشم از وبلاگری کلی در امد دارن 

بابا من حرفم اینه ینی بعد از ازدواجم میتونی اینکارو کنی الان فشار نیار

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

تا جایی که شوهرت میتونه ازش انتظار داشته باش ولی بیشتر نه منم الان تو شرایط تو هم یه نفر کمکمون نکرد بعد بیام خودمونو تو سختی بندازم سر حرفای همون ادما؟! کاری رو کن که خودت لذت میبری

یا خدا😓 بیچاره پدر مادرش پشتش نیسن

عزیژم تو که خیلی دل بزرگی داری که مخای با هسمذت از صفر شروع کنیفقط یکم زمان لازمه توام به همه چی میزسی اینو مطمنین باش مقایسه نکن چرا چون این طوری از داشته هات نمیتونی لذت ببری کف آرزو های تو سقف آرزوی دیگری است