2777
2789
عنوان

چهره خواستگار

355 بازدید | 16 پست

بچه ها اگه ادم چهره خواستگارشو دوست نداشته باشه ردش کنه؟هرکاری کنی دوسش نداشته باشی بگی اگه بعدا یکی خوشکلتر ببینم دلم میسوزه.چیزای دیگش متوسط باشه مثلا.به هر کی هم نشونش میدی میگن خوب نیست نه که خوشگل نباشه خوب نیست .دلم همسر خوش چهره میخواد

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

من بودم رد میکردم

شرایط دیگش چطوریاس

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم رد میکردم شرایط دیگش چطوریاس

حسابداره معمولیه کلا.اخلاقش به نطر میاد بد نیست ولی چهرش دوست ندارم همه میگن دختر نباید برای چهره مرد ناز کنه

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
به هرحال یه عمر میخوای باهاش زندگی کنی باید چهره رو هم بپسندی

حالا خواهرش گیر داده آشنایی ادامه پیدا کنه نمیدونم چکار کنم کلا بیخیالم بشن .پسره ول نمیکنه

حسابداره معمولیه کلا.اخلاقش به نطر میاد بد نیست ولی چهرش دوست ندارم همه میگن دختر نباید برای چهره مر ...

من خودم چهره واقعا واسم مهمه

ن خیلی خوشگل انچنانی

معمولی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

به نظر من چهره مهمه من حتی سریال هم می‌خوام نگاه کنم اول میبینم بازیگراش به دلم میشینن یا نه 😂 مهم هست ولی نه به اندازه اخلاق و خانواده 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
خب بگو جوابت منفیه😐😐😐 وقتی نمیخوای زوری نیست که

20 روزه ارتباطم باهاشون قطع کردم باز دوباره ول نمیکنن خودشون میزنن به اون راه.پسره هی دوباره خواهرشو میفرسته جلو

دکتر فرهنگ میگفت باید وقتی چهره خواستگارتو دیدی ذوق کنی انگار توی دلت قند آب شده ولی اگه غیر این بود رد کنید چون بعدا ب توی زندگی ب مشکل میخورید.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤