2777
2789
عنوان

خون سیاه اول پریود

859 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها، امروز روز اول پریودمه اما خون خیلی تیره ست,نزدیک به سیاهه 

بار اولی هست که اینجوری میشم 

تنبلی دارم و تو اقدامم دارو هورمونی مصرف نکردم فقط تقویتی اهنو اینا 

ورزشم میکنم 

کسی می دونه دلیلشو؟؟؟چبکار باید بکنم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش منم اول پریود خونم قهوه ای بود میگن باقیمانده پری قبلی یه دمنوش گرم بخور تا شدت بیشتر بشه

مامان دوتا فرشته آسمونی😭حمیدرضا💔امیرحسین💔خدایا به کدوم گناه
بخاطره اهنه  ولی کلا خون چون میمونه تو رحم تا بیاد بیرون  رنگش تغییر میکنه و سیاه میشه ن ...

یعنی بخاطر سردی رحم نیست؟؟

آخه میگن اونایی که رحمشون سرده باردار نمیشن می‌ترسم

نگران نباش منم اول پریود خونم قهوه ای بود میگن باقیمانده پری قبلی یه دمنوش گرم بخور تا شدت بیشتر بشه

یعنی بخاطر سردی رحم نیست؟؟

مشکل جدید اومده باشه واسه بارداریم؟؟؟

بخدا دیگه از هرچیزی میترسم  نزدیک دوساله ک منتظرم  واقعا نمیخام به خدا اصرار بی جا کنم&n ...

عزیزم ما زنها هرکدوم یجوری این حس رو درک کردیم ولی تا خدا نخواد هرکاری هم کنی نمیشه چهارماه بچه خواستم نشد دارو خورد باردار شدم تو چهارماهگی سقط شد بعدش دردسرهای بعد سقط پری نامنظم اشک افسردگی عصبی بودن همه چی میخوردم میگفتم این دفعه باردارم ولی...

باردار شدم الانم توی هفته ۱۷هستم کیسه ابم نشتی داره کلی استرس گریه و دعا مادرمو نابود کردم شوهرمم دیگه نمیکشه هیچ چیزی رو نمیشه به زور از خدا گرفت پس دعا کن و بگو خدایا هروقت مصلحتت بود بهم بچه بده منم دعا کن دیگه تحمل ندارم داغ بچمو ببینم

مامان دوتا فرشته آسمونی😭حمیدرضا💔امیرحسین💔خدایا به کدوم گناه