من صورتم روی گونه هام و وسط ابرو پر شده از لک قهوه ای پررنگی درسته میگن از کبدچربه؟چندسال پیش ازمایش و سونو دادم گفت چربه باید پیاده روی کنی ولی متاسفانه جدی نگرفتم دقیقا احساس میکنم از همون سال صورتم کم کم پر لک شد🤒چکار کنم الان دیگه حالم از صورتم ب هم میخوره🥺
همسر من روی شونه هاش و پشت کمرش خیلی جوش میزد دکتر طب سنتی که رفتیم گفت کبدش چربه
قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شهشکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم.
عزیزم شما نی نی سایتیها دنبال راه حل راحت هستید اگر الان بگم بیشترین اثر رو ورزش داره شما از صبح ورزش میکنی؟ اگر بگم رژیم غذاییت باید زیر نظر متخصص باشه شما رعایت میکنی؟؟ نه ولی اگر بگم کاسنی خوبه کاسنی بخور میری یه ته استکان میخوری باز میایی میگی چرا خوب نشدم
همون دکتر کلی قرص گیاهی بهش داد ترکیباتش روش ننوشته
و هفته قبل حجامت کرد و این هفته هم گفته بره زالو درمانی
بااینکه خیلی نگذشته از استفادشون ولی جوشای روی شونش و بدنش خیلی کم شدن
قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شهشکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم.
عزیزم ب دکتر بگو براتOT,PTبنویسه برو آزمایشگاه انجام بده گرچه مواردی رو داریم ک طرف این دو تست ک آنزیم های کبدی هستند نرمال بوده از طریق سونو فقط متوجه شده پس حتی امکان داره برا همه تو آزمایش نشون نده وقتی کمه.دوستمون کبد چرب داشتن ی سری بایدها و نبایدها بهشون گفتم انجام دادن دقیقا دو ماه بعد چربی کبدشون از بین رفته بود.فردا حتما برات میزارم عزیزم