2777
2789
عنوان

سرخ کن بدون روغن فیلپس

912 بازدید | 66 پست

از این سرخ کن کسی داره کار باهاش چه جوره پخت چیزای مختلف تو چه دما و زمانی باشه روش نوشته ولی زدم اشتباه بود میشه لطفا اگه دارین راهنمایی کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از این ندارم یه مدل دیگه دارم ولی درکل به برنامه هاش خیلی توجه نکن باید دستت بیاد مثلا مال من سیب زمینی و زده ۱۷ دقیقه ولی خب من سه دقیقه بیشتر میزارم تو خوب در بیاد  بسته گی به حجم‌مواد هم داره 

اون چیزایی که روش نوشته پیشنهادیه که اغلب درست نیست.من دماشو رو ۱۸۰گذاشتم.برای سیب زمینی حدود ۱۰دقیقه کافیه.برای مرغ هم اگر تکه های درشت گذاشته باشید حدود ۲۰دقیقه باید بذارید و هی پشت پ رو کنید و چک کنید مرغ رو و اگر نیاز داشت باز بهش تایم بدین.

سعی کنید یهو تایم زیاد ندین بهش که بعد نخواید عقربه زمانشو به عقب برگردونید(خراب میشه)

من از این ندارم یه مدل دیگه دارم ولی درکل به برنامه هاش خیلی توجه نکن باید دستت بیاد مثلا مال من سیب ...

اره همون میگن قلق داره الان سیب زمینی گذاشتم خوب شد ولی بادنجون خراب شد