2777
2789
عنوان

بتا ۲۰۷هفته پنجم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نگهداره،من سر دخترم بالای ۱۰۰۰بود هفته ۴،یک میترسم پوچ باشه و دو اینکه میترسم پسر باشه من سخت با ...

ایشالله سالم باشه من هفته اولی که فهمیدم باردارم دکتر گفت احتمالا خارج رحمی بعد که بتام دو برابر شد و بعد رفتم سونو یعنی هفته ۶ بودم فقط ساک دید گفت حاملگیت پوچه منم دیدم سر هر بار دکتر رفتم باید عذا بگیرم دکترم و عوض کردم الان با اینکه هفته پیش خونریزی داشتم انقدر دکترم خوبه روحیم خراب نشد

عزیزم بسلامتی وقتی تکرار کنی بتا رفته بالا تو تاپیکت دیدم ذخیره پایین بودی چطوری باردار شری داروی خا ...

داستانش مفصله

این دوره آخر گفتم برم دوباره آزمایشو سونوگرافی و تلاش آخرم رو بکنم،رفتم سونوی شمارش فولیکول البته نه تو مطب بلکه کلینیک ۴تا کوچیک داشتم دکترم گفت اصلا خوب نیست لتروزول از روز ۴ روزی ۳تا خوردم تا ۵ روز و ۲تا سینال اف دور ناف روز ۹ زدم

روز ۱۱ رفتم سونو اونقدر که باید بزرگ نشده بودن دکترم درمان رو متوقف کرد و گفت اگه میخوای برو برا تخمک اهدایی ولی من تلاشم رو متوقف نکردم اومدم خونه و یکم سینال اف خودکاری از دوره آی وی اف داشتم خودم زدم سرخود و بخاطر پایین بودن آندومتر خودم روزی ۲تا استرادیول که تو یخچال داشتم خوردم تا ۵ روز،از روز ۱۰کیت استفاده کردم روز ۱۶ مثبت شد و این مدت یک شب درمیون اقدام 

الانم خیلی خوشحال نیستم چون بخاطر تخمک های داغونم امیدم کمه بمونه

اینم بگم روزی یه دونه فولیک اسید ویتامین ای ,د ۳ و کوکیوتن قرمز خوردم

توکل بخدا ببینیم چی پیش میاد

داستانش مفصله این دوره آخر گفتم برم دوباره آزمایشو سونوگرافی و تلاش آخرم رو بکنم،رفتم سونوی شمارش ف ...

عزیزم مرسی که وقت گذاشتی توضیح دادی من مطمئنم برات میمونه و یه نی نی خوشگل و سالم میاد بغلت شک نکن