2777
2789
عنوان

مامانم بهم گفت

632 بازدید | 20 پست

گفت وقتی میخندی خیلی زشت میشی خیلی جدی گفت هرکس دیگه ای بم‌می گفت ناراحت نمی شدم‌اما مامانم‌‌‌‌‌‌...

دلم شکست اینو گفت

شما بودین ناراحت نمی شدین؟

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه .شاید دندونات ارتودنسی میخواد یا فرم صورتت موقع خندیدن تغییر میکنه منم برعکس خیلیا میخندم زشت میشم

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

مامانای نینی سایت چرا اینجورین ،

البت مامانا طوری نیستنا ، 

خود اشخاص یطوری ان ، حالا یچی گفته مادرته بیخیال 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

یه بار خواهرم چندسال پیش  خیلی جدی گفت اگه پسر بودم با همین شرایطی که دارم شاید از تو (یعنی من)خوشم نمیومد.

اونموقع ناراحت شدم فکر کردم چه خبرهه حالا 

ولی بهش گفتم اگه توهم پسر بودی من ازت خوشم نمیومد 😂

چیزی تو دلش نبود وقتی اینو گقت و واقعا از روی صمیمیت بود