2777
2789
عنوان

بچه ها لک قهوه ای رو تن بچه دیدین ؟ لطف کنید جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه دختر من تقریبا شیش تاس واسه این ترسیده شدم البته ریز هستن

منظور دکتر این بوده که تعدادش نباید زیادشه چون به پسرمنم که ماه گرفتگیش خیلی بزرگه گفت از اول همین قدی بوده گفتم آره گفت بزرگتر شد بیار دکتر درسته با رشد بدن بزرگتر شده ولی بیشتر از اون اندازه ای که شکم رو گرفته بود نشده 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
والا یبار ده ماهگیش واسه یه حرکت دیگش بردم نوار مغز نوارش سالم بود من چیزی ندیدم از دخترم و سالم و خ ...

خوب خداروشکرواسه بچه منم این لکه هابودخدامیدونه چقداذیت شدم شب تاروزنمیخابیدم من همه پشتش پرازلکه بودولی دکترگفت اگه تشنج نکرده اصلانترس ی پماددادلکه هاداره پاک میشن 

خوب خداروشکرواسه بچه منم این لکه هابودخدامیدونه چقداذیت شدم شب تاروزنمیخابیدم من همه پشتش پرازلکه بو ...

وای عزیزم ممنون چه دکتری بردی ؟ بعد از بچگیش بود ؟ چند تا لک داشت ممنون میشم جواب بدی من به شدت نگرانم

وای عزیزم ممنون چه دکتری بردی ؟ بعد از بچگیش بود ؟ چند تا لک داشت ممنون میشم جواب بدی من به شدت نگرا ...

لکه هاش اول کم بوداصلاتوجه نکردم بعدکم کم زیادشدولی بردمش دکترمتخصص کودکان گفت یادگیریش چطوره تشنج نکرده گفتم نه گفت پس چیزی نیست دوتاپماددادبای پماددست سازتوشش ماه همشون پاک شدم اول کم رنگ شدن

لکه هاش اول کم بوداصلاتوجه نکردم بعدکم کم زیادشدولی بردمش دکترمتخصص کودکان گفت یادگیریش چطوره تشنج ن ...

وای ممنون عزیزم من دخترم ۲۰ ماهشه تقریبا کم رنگ و پرنگ شیش تا ریز داره خودم و خواهرامم داریم ولی حرف دکتر منو ترسوند همش میترسم زیاد شه دائم بچرو چک میکنم عزیزم چه شهری هستی اسم دکترو لطف میکنی بهم بگی؟ 

وای ممنون عزیزم من دخترم ۲۰ ماهشه تقریبا کم رنگ و پرنگ شیش تا ریز داره خودم و خواهرامم داریم ولی حرف ...

نترس عزیزم زیادم بشه مهم نیست چون توشناخت ازدخترت داری که نه خداروشکرتشنج کرده نه خداروشکراخلال دربادگیری