2777
2789
عنوان

کسی هست کمکم کنه؟😔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 25 پست
برای اینکه فصل سه رو راحت تر یادبگیری نیاز به استوکیومتری داری برای استکیومتری هم موازنه لازمه اول ا ...

الان خیلی خوابم میاد ظهر از استرس نخوابیدم یعنی بخونم؟

یا فردا صبح زود بخونم الیته فرذا کلاس تقویتی هم دارم که قراره معلم درباره موازنه و استوکیومتری و لوویس صحبت کنه؟

الان خیلی خوابم میاد ظهر از استرس نخوابیدم یعنی بخونم؟ یا فردا صبح زود بخونم الیته فرذا کلاس تقویتی ...

آها ساختار لوییس یادم نبود اونم مهمه

اگه خوابت میاد که بخواب با ذهن خسته هیچی یادت نمیمونه صبح زود بلند شو

_______👨‍🦳👩‍🦳                                                                ________👨‍👩‍👧                                                                     _________ 🤰                                                                  __________👰                                                                   ___________🙎‍♀️                                                                   ________👼     Life...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها ساختار لوییس یادم نبود اونم مهمه اگه خوابت میاد که بخواب با ذهن خسته هیچی یادت نمیمونه صبح زود ...

همش هم میترسم مردود شم اینطوری بدبخت میشم استرس دارم😭😭😭

همش هم میترسم مردود شم اینطوری بدبخت میشم استرس دارم😭😭😭

استرس نداشته باش این خودش باعث میشه تا هیچی یادت نمونه

موقع درس خوندن آدامس بخور بهتر تو ذهنت میمونه

ولی یچیزی رو هم قبول کن توی طول سال نخوندی الان اینطوری شده

منم همینجوری بودم تو یکی دو روز شب امتحانی میخوندم ولی همه نمره هام بالا میشد پس میشه جمعش کرد فقط به اراده احتیاج داره

_______👨‍🦳👩‍🦳                                                                ________👨‍👩‍👧                                                                     _________ 🤰                                                                  __________👰                                                                   ___________🙎‍♀️                                                                   ________👼     Life...  
استرس نداشته باش این خودش باعث میشه تا هیچی یادت نمونه موقع درس خوندن آدامس بخور بهتر تو ذهنت میمون ...

آره داخل طول سال نخوندم🥲

خب شما چکار میکزدی دو روز قبل امتحان؟ چطور میخوندی گه نمره خوب میاوردی؟

آره داخل طول سال نخوندم🥲 خب شما چکار میکزدی دو روز قبل امتحان؟ چطور میخوندی گه نمره خوب میاوردی؟

من فقط کتابو میخوندم همون مثال های کتاب و متن کتاب

منم میخونم ولی نمیدونم مشکل از چیه که یادت نمیگریم امکانش هست درخواست دوستیم قبول کنی؟

خب چرا یاد نگیری کسایی که یاد گرفتن از بدو تولد بلد نبودن که

من تا همین حد میتونستم کمک کنم هر چیز بلد بودم گفتم باز اگه مشکلی داری همینجا بپر من اعلان هام زیاده پیدا نمیکنم

خب چرا یاد نگیری کسایی که یاد گرفتن از بدو تولد بلد نبودن که من تا همین حد میتونستم کمک کنم هر چیز ...

اگه امکانش هست شما ارسال کنید ممنونم

نمیدونم چرا اینطور هستم من آرزومه نمره ۲۰ بیارم😔🥲

اگه امکانش هست شما ارسال کنید ممنونم نمیدونم چرا اینطور هستم من آرزومه نمره ۲۰ بیارم😔🥲

اینطور میزنه

کاربر مورد نظر قبلا برای شما درخواست دوستی ارسال کرده است

ای بابا تو الان بنظرم برو استراحت کن فردا پر انرژی بلند شو