2777
2789

سلام خانوما

دخترمن همیشه طلب کاره همیشه میگه شما اینجورید شما اونجوریید چرا هرچی میگم نه میگید

تو مدرسه بخدا ابرومونو برده پیش معلما وهمه دوستاش یکسره میگه مامان بابام دلسوز نیستن ومنو دعوا میکنن وفلان

حالابازمن گاهی دعواش میکنم ولی باباش اصلااونجوری نیست

هرچیم میگه بهش میخریم دیگه نمیدونم والا چیکارکنیم یعنی هرچی میگه بگیم چشم؟؟

همش ازمون درخاست داره اینو بخرید اونو بخرید پارک ببرید رستوران ببرید ولی بازم راضی نمیشه

امضاندارم انگشت میزنم☝️

مشکل از اونجای شروع شده که هر چی. خواسته براش فراهم کردین

منم یه آبجی دارم دائم دنبال مامانم گریه میکنه و همش خوراکی میخاد و درخاست داره تا الانم کارشو با گریه پیش برده ولی همیشه به مامانم گفتم نکنین که اذیااش برا خودتونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب از اول هر جی خواسته براش مهیا بوده معلومه پر‌توقع بار اومده 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

بچه های شماهم اینجوریین

بخدا خیلی ناراحت میشم

واسه جشن اخرسال معلمشون یه متن داده بهش که بخونه توی متن نوشته تشکر میکنم ازپدرومادرم که دلسوزمن هربار به اون جامیرسه میگه مامان بابای من که اینجورنیستن

امضاندارم انگشت میزنم☝️

دختر منم اینجوری بود؛ یه بار جلوش واستادم ، درست شد ؛ بچه وقتی احساس میکنه پدر مادر ازش میترسن؛ یا دوست ندارن ناراحت بشه ؛ سواستفاده میکنه ؛ جمعش کن؛ وگرنه میمونی دستش

بگو تو هر چیم داشته باشی یکی پیدا میشه بهترشو داشته باشه

ما در توانمون همیشه حمایتت میکنیم ولی اول از هنه خودتو دوست داشته باش از بچگیت لذت ببر با این چیزا برای خودت تلخش نکن

فقط نمیدونم بچه ۷ ساله میفهمه این چیزا رو یا نه😐😂

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
بچه های شماهم اینجوریین بخدا خیلی ناراحت میشم واسه جشن اخرسال معلمشون یه متن داده بهش که بخونه توی ...

واقعا نیستید؟

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

خب این اصلا درست نیست که هر خواسته ای داشته عمل کردید!  حتما از بچگی زیادی لوس و پر توقع بارش آوردید و الان اصلا تحمل نه شنیدن نداره حتی کم.  بنظرم ببر مشاور.  یا خودتون صحبت کنید باهاش. و از این به بعد هم یواش یواش تغییر رویه بدید.  نذارید عادت کنه که به تمام خواسته هاش برسه